counter

Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση, το ατύχημα και το T- shirt του Robert Pattinson

Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση, το ατύχημα και το T- shirt του Robert Pattinson
Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση, το ατύχημα και το T- shirt του Robert Pattinson

Κristen Stewart

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Έτοιμη ή όχι, σήμερα η άτακτη Kristen Stewart θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση, μπροστά σε φωτογράφους και κοινό μετά το σκάνδαλο της απιστίας!

Χτες ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στο αεροδρόμιο LAX του Los Angeles, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στην πτήση για Καναδά, ώστε να παραστεί απόψε στο "Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ" του Τορόντο.

Η 22χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε μόνη και είχε δύο καινούρια αξεσουάρ: κοκκάλινα γυαλιά μυωπίας και ένα νάρθηκα στο μεσαίο αριστερό της δάχτυλο. Oι πληροφορίες δεν αναφέρουν πώς ακριβώς τραυματίστηκε, αλλά είμαστε σίγουροι ότι με τα νεύρα που έχει το τελευταίο διάστημα, κάποιος τοίχος θα την πλήρωσε!
Κristen Stewart
Κristen Stewart



























Αυτό που σίγουρα δεν ήταν καινούριο ήταν η μπλούζα που φορούσε, η οποία ανήκει στον πρώην σύντροφο της, Robert Pattinson, που τον είδαμε να την φοράει τον Ιούλιο του 2011. Η Kristen σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φορώντας τα ρούχα του, θέλει να δείξει στον πρώην συντροφό της, ότι "ακόμα τον σκέφτεται και ότι θέλει να τον νιώθει πάντα κοντά της".

Ο Robert που παραδέχτηκε χτες ότι κοιτάει τις φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα που τον αφορούν, φαίνεται να μην πείθεται από τα μηνύματα που εκείνη του στέλνει.
Κristen StewartΚristen Stewart

























Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών που την δείχνουν να μοιράζεται φιλιά με τον παντρεμένο σκηνοθέτη, Rupert Sanders, πηγές του περιοδικού, "Us Weekly" λένε ότι η ηθοποιός είναι στα όρια της κατάρρευσης και συμπληρώνουν:

"Παρόλο που το θέμα με τον Rob είναι πολύ δύσκολο για εκείνη, η Kristen Stewart πάντα έβαζε την καριέρα της πάνω απ’ όλα.  Σε καμία περίπτωση δεν θέλει το σκάνδαλο να επηρεάσει το μέλλον της ως ηθοποιός".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR