counter

"Η πρώτη μου συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη ήταν ανατριχιαστική"

"Η πρώτη μου συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη ήταν ανατριχιαστική"
"Η πρώτη μου συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη ήταν ανατριχιαστική"

Άλεξ Κάβδας

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Άλεξ Κάβδας συνάντησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καλεσμένος στην εκπομπή FTHIS TV, το βράδυ της Τρίτης 21 Αυγούστου. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, έκανε τα δικά του σχόλια πάνω στο αντρικό στιλ και απάντησε στις ερωτήσεις των τηλεθεατών.

H πρώτη γνωριμία με την Ελένη Μενεγάκη

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη με το εκκεντρικό στιλ θυμήθηκε την πρώτη τους γνωριμία: “H πρώτη μου συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη ήταν κάπως ανατριχιαστική, ένιωσα ένα δέος. Είχα πάει όσο πιο κομψευόμενος μπορούσα, ήταν κάτι εκκεντρικό, το οποίο δεν φαινόταν βέβαια. Ήταν ένα φαρδύ παντελόνι, βερμούδα, αλλά ήταν μαύρο. Της είπα όσο πιο πολλά μπορούσα για να την εντυπωσιάσω και τα κατάφερα νομίζω”.

Όσο για τη δική της αντίδραση μαζί του, ο Άλεξ Κάβδας αποκάλυψε: “Βασικά με το που βρεθήκαμε με την Ελένη, χαμογελάσαμε αληθινά και ήταν πολύ ωραίο. Καθίσαμε και άρχισε να λέει ο καθένας την ιστορία του. Πώς βλέπει ο καθένας αυτό που χρειάζεται να γίνει, τι θα μπορούσα να προσφέρω εγώ. Έδεσε όλο αυτό και μάλιστα στον αέρα! Όπως είμαι και με τους φίλους μου ή και εδώ, έτσι είμαι και στην εκπομπή. Θεώρησα ότι για αυτόν τον λόγο με πήρε και δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι έξω από εμένα”.

Η σχέση του με το αντρικό στιλ

Ο Άλεξ Κάβδας μίλησε, ακόμη, για τις ενδυματολογικές του επιλογές και την άποψή του για το αντρικό στιλ: “Ένας σωστός κύριος, σύμφωνα με το savoir vivre, οφείλει να καθαρίζει μόνος του τα παπούτσια του, να φροντίζει τους κόμπους της γραβάτας του, να έχει φρεσκοσιδερωμένα τα πουκάμισά του. Δεν μπορεί ένας κύριος να κυκλοφορεί όπως όπως!”.

Στη συνέχεια της συζήτησης, μάλιστα, αποκάλυψε πως η ενασχόλησή του με τα media ξεκίνησε από τη θέση του βοηθού στιλίστα: “Ξεκίνησα ως βοηθός στιλίστα, μετά έγινα στιλίστας και ύστερα fashion editor. Έχω περάσει πολύ όμορφα στα περιοδικά”.

Οι… προϋποθέσεις για τη συνεργασία του με την Ελένη

Επίσης, ο Άλεξ Κάβδας απαντώντας στις ερωτήσεις που έθεσαν οι τηλεθεατές της εκπομπής σε εκείνον ανέφερε – με έντονη δόση χιούμορ – πως ένα από τα πρώτα πράγματα που “επέβαλε” στην Ελένη Μενεγάκη, ήταν να δημιουργήσει λογαριασμό στο twitter, ενώ εντυπωσιάστηκε όταν η ίδια από μόνη της αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο instagram.

Τέλος, ο ίδιος παραδέχτηκε πως πρώτα έγινε γνωστό το ιδιαίτερο στιλ των μαλλιών του και ύστερα ο ίδιος. Παράλληλα ανέφερε πως δεν του παίρνει πάρα πολύ χρόνο να χτενιστεί, ενώ την περίπτωση που η Ελένη Μενεγάκη του ζητούσε να κουρευτεί, ο ίδιος δήλωσε διαθέσιμος να το συζητήσουν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR