counter

Η πρώτη εμφάνισή του μετά την αποχώρηση του από το Mega

Η πρώτη εμφάνισή του μετά την αποχώρηση του από το Mega
Η πρώτη εμφάνισή του μετά την αποχώρηση του από το Mega

Τον Πέτρο Μπούτο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αναπάντεχη αποχώρηση του από το Mega. Συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Έρση Ξενάκη παρακολούθησε την παράσταση "Ο πουπουλένιος" που έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνών, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου. Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση στη οποία πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, πρώην σύζυγος και πατέρας του παιδιού της Έρσης Ξενάκη.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρηση του από το Mega

Πάει λίγος καιρός που ο Πέτρος Μπούτος έπιασε εξ απήνης τα ΜΜΕ και η παραίτηση του έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ο επί πολλά έτη διευθυντής προγράμματος του Mega, πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού του Mega. Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός καθώς κανείς δεν είχε ιδέα για την αποχώρηση του και τίποτα δεν προμήνυε την παραίτησή του. Ο ίδιος αν και δεν έχει κάνει ακόμη καμία δήλωση επί του θέματος φάνηκε να απολαμβάνει τη βραδιά με τη σύζυγο του Έρση Ξενάκη.


Ο Πέτρος Μπούτος και η Έρση Ξενάκη

Μετά την αποχώρηση του από το Mega, ο πρώην διευθυντής προγράμματος του μεγάλου καναλιού περνάει χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα και βιώνει χαλαρές στιγμές πριν προχωρήσει στο επόμενο του επαγγελματικό βήμα. Τι καλύτερο λοιπόν να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο θέατρο Αθηνών. Άλλωστε, ο ηθοποιός είναι ο πατέρας του Γιώργου – Ίκαρου, γιου της συζύγου του Έρσης Ξενάκη από τον πρώτο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και οι σχέσεις τους είναι άψογες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR