counter

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Έλληνα ηθοποιού μετά την σημαντική του διάκριση

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Έλληνα ηθοποιού μετά την σημαντική του διάκριση
H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Έλληνα ηθοποιού μετά την σημαντική του διάκριση

 Στον Αργύρη Πανταζάρα απονεμήθηκε το φετινό θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν. Πρόκειται για τον 19ο στη σειρά ηθοποιό, στον οποίο απονέμεται η διάκριση, ως αναγνώριση της καλύτερης ανδρικής ερμηνείας της περασμένης θεατρικής περιόδου. Ο φετινός νικητής του βραβείου «Δημήτρης Χορν» βρέθηκε στο Dames όπου γιόρτασε μαζί με την παρέα του τη σημαντική διάκρισή του.

Ο Αργύρης Πανταζάρας ήταν υποψήφιος για τρεις παραγωγές της περασμένης χρονιάς. Βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στον μονόλογο «ΑΩ,» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του, που ανέβηκε στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής, ενώ ήταν επίσης υποψήφιος για τον ρόλο του στο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Βασιλιάς Ληρ» σε σκηνοθεσία Τομάζ Παντούρ, καθώς και για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ρήσος» του Ευριπίδη που παρουσίασε η Κατερίνα Ευαγγελάτου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Ο βραβευμένος ηθοποιός, μετά την απονομή του βραβείου, παρέθεσε έναν άκρως συγκινητικό  λόγο, όπου μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το χρηματικό έπαθλο αξίας 3.000 ευρώ που συνοδεύει το βραβείο, θα δοθεί από τον ίδιο, στους πρόσφυγες και στη σίτιση παιδιών στα σχολεία. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR