counter

Η πρώτη δήλωση του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μετά τη γέννηση του εγγονού του

Η πρώτη δήλωση του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μετά τη γέννηση του εγγονού του
Η πρώτη δήλωση του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μετά τη γέννηση του εγγονού του

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν τη Δευτέρα η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι. Η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,260 κιλών, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει: «Η βασιλική της Υψηλότητα, Δούκισσα του Σάσεξ γέννησε με ασφάλεια έναν γιο στις 5:26 το πρωί. Το μωρό ζυγίζει 3,2 κιλά. Ο Δούκας του Σάσεξ ήταν παρών κατά την γέννηση. Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, η λαίδη Τζέιν Φέλοους, η λαίδη Σάρα ΜακΚορκοντέιλ και ο Ερλ Σπένσερ έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση.

Η μητέρα της Δούκισσας, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι πολύ χαρούμενη με την άφιξη του πρώτου της εγγονού και είναι μαζί με τον Δούκα και την Δούκισσα στο Φρόγκμορ Κότατζ. Η βασιλική της Υψηλότητα και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους».

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται φυσικά ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας με τον οποίο δεν έχουν όπως είναι γνωστό τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Τόμας Μαρκλ ωστόσο στις πρώτες του δηλώσεις για τον ερχομό του εγγονού του στον κόσμο τόνισε ευτυχής.

«Είμαι περήφανος που ο νέος μου εγγονός γεννήθηκε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και είμαι βέβαιος ότι θα μεγαλώσει έτσι ώστε να υπηρετήσει το στέμμα και τον βρετανικό λαό με σεβασμό, αξιοπρέπεια και τιμή. Ο Θεός ας ευλογεί το παιδί και εύχομαι να έχει υγεία και ευτυχία. Τα συγχαρητήρια μου στην αγαπημένη μου κόρη, δούκισσα Μέγκαν, και στον πρίγκιπα Χάρι. Ο Θεός ας σώζει τη βασίλισσα», ηταν η δήλωση του Τόμας Μάρκλ.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR