counter

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα μετά την αποχώρησή του από το Nomads

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα μετά την αποχώρησή του από το Nomads
Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα μετά την αποχώρησή του από το Nomads

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Μαριάννα Καμαρωτάκη ήταν οι δύο παίκτες που αποχώρησαν από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Nomads, καθώς λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό, πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησαν από τη Μαδαγασκάρη. Αντίθετα, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν αυτός που κέρδισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι του έδωσαν την ευκαιρία να παραμείνει στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού live, ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το ξενοδοχείο που μένει μετά την αποχώρησή του από το Nomads.

Στο μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του, το μοντέλο έγραψε: «Και αυτή η όμορφη περιπέτεια τελείωσε.. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αγάπη και την στήριξη ...η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα λίγο στην αρχή αλλά θα ήταν άδικο να φύγει ένας τόσο καλός παίχτης σαν τον Στέλιο.. που μάλιστα αδικήθηκε στον παρελθόν καθώς πλήρωσε πολύ πιο ακριβά από ότι έπρεπε τα λάθη του αυτός και η οικογένεια του ..Στηρίζω τον Στελάκο για τελικό και το αλάνι τον μισθοφόρο.. Σφάξτε και μοιράστε τα ρε Είσβο!!!!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR