counter

Η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά καταγγέλλει: "Με έβριζε, με χτύπαγε, με απειλούσε"

Η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά καταγγέλλει: "Με έβριζε, με χτύπαγε, με απειλούσε"
Η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά καταγγέλλει: "Με έβριζε, με χτύπαγε, με απειλούσε"

Καγιά Κρασσάς

Βαριές κατηγορίες για τον Ηλία Κρασσά φιλοξενεί η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αφού η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία κάνει λόγο για διαπληκτισμό που είχε μαζί του στις 28 Ιουλίου 2014, αφού είχε προηγηθεί ο γάμος του με τη Βίκυ Καγιά στο Παρίσι. Σύμφωνα με τη Λίλα Μπάρλα, πρώην σύζυγο του Ηλία Κρασσά, ο επιχειρηματίας την επισκέφθηκε απροειδοποίητα στο σπίτι και εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος της χτυπούσε το κουδούνι και εκείνος άρχιζε να φωνάζει «άνοιξε μωρή πατσαβούρα, γ@@@@, από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα».

Επιπλέον, η Λίλα Μπάρλα συνεχίζει δηλώνοντας πως «η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος, με πλήρη αναισθησία, απαντούσε πρόστυχα... όταν του είπα να σεβαστεί το γεγονός ότι είμαι μητέρα των παιδιών του μου απάντησε "στα αρ@@@@ μου αν είσαι μάνα των παιδιών μου, εγώ σαν υπάλληλο σε βλέπω μωρή, σε πληρώνω για να τα μεγαλώσεις, θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια γιατί έχω χρήματα"».

Τέλος, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίλα Μπάρλα καταφεύγει στη Δικαιοσύνη αλλά και κατά τη διάρκεια του γάμου τους είχε καταγγείλει βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό από τον Ηλία Κρασσά.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR