counter

“Η προηγούμενη σχέση μου, μετά το MasterChef, με ξαναπροσέγγισε. Ό,τι είναι στο παρελθόν μένει στο παρελθόν”

“Η προηγούμενη σχέση μου, μετά το MasterChef, με ξαναπροσέγγισε. Ό,τι είναι στο παρελθόν μένει στο παρελθόν”
“Η προηγούμενη σχέση μου, μετά το MasterChef, με ξαναπροσέγγισε. Ό,τι είναι στο παρελθόν μένει στο παρελθόν”

Στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef 5, Στέφανος Χιλάς.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Μαρία Λαζαρίδου και τον Ιωάννη Αυλωνίδη, αλλά και το buylling που δεχόταν στο σχολείο λόγω της καταγωγής του.

«Με βοήθησε πολύ αυτός ο διαγωνισμός, είναι κάτι που αναγνωρίζει ο περισσότερος κόσμος τη δουλειά σου», είπε ο Στέφανος Χιλάς και πρόσθεσε στη συνέχεια για τον χωρισμό του από την σύντροφό του: «Με προσέγγισε η πρώην μου αλλά όπως είχα πει και πιο πριν, δεν θέλω να έχω επαφές. Ότι είναι στο παρελθόν μένει στο παρελθόν. Η σχέση αυτή με είχε κρατήσει πολύ πίσω. Το MasterChef ήταν μια απελευθέρωση».

Όσον αφορά τη Μαρία Λαζαρίδου είπε: «Δεν υπήρχε ενδιαφέρον, όπως είχε βγει προς τα έξω. Σε αυτό είχε συμβάλει η Μαρίνα. Τότε είχα κόντρα με τον Ιωάννα, η οποία είχε ξεκινήσει μέσα από το σπίτι μεταξύ μας και επειδή κάναμε και οι δυο μας παρέα με τη Μαρία, παρερμηνεύτηκε».

Μάλιστα, ο Στέφανος Χιλάς για τη σχέση του με τον Ιωάννη είπε: «Όταν βρεθήκαμε προτεινόμενοι, συζητήσαμε και είχαμε ζητήσει συγνώμη ο ένας στον άλλος και είπαμε να έχουμε μια τυπική σχέση. Αργότερα, άρχισα να καταλαβαίνω ότι είναι από τα πιο ντόμπρα παιδιά. Κάποιοι άλλαζαν χαρακτήρα μπροστά στις κάμερες. Ήταν πολύ κοντά στη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι για να μην τους έχουν αντιπάλους».

Σχετικά με τα παιδικά του χρόνια δήλωσε: «Έχω υποστεί buylling στο δημοτικό και το γυμνάσιο. Εγώ ήμουν γεματούλης στο γυμνάσιο και θυμάμαι να με κοροϊδεύουν. Το βίωσα και με την εθνικότητά μου. Κανόνιζα τα παιδιά και έλεγαν, όχι τον Στέφανο γιατί είναι Αλβανός, ευτυχώς είχα δύο πολύ δυνατούς φίλους δίπλα μου».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR