counter

Η πρόγνωση του καιρού για Τρίτη και Τετάρτη, 12 και 13 Νοεμβρίου

Η πρόγνωση του καιρού για Τρίτη και Τετάρτη, 12 και 13 Νοεμβρίου
Η πρόγνωση του καιρού για Τρίτη και Τετάρτη, 12 και 13 Νοεμβρίου

Καιρός

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 έως 6 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς-βορειοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αναμένεται κατά τόπους να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6, που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς και στα βόρεια σε βορειοανατολικούς έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για 13/11/2013

Για την Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, καθώς και στο Ιόνιο, θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι-νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR