counter

Η Πένυ Σκάρου στο FTHIS.GR για το τροχαίο της μητέρας και της αδελφής της και το σοβαρό τραυματισμό τους

Η Πένυ Σκάρου στο FTHIS.GR για το τροχαίο της μητέρας και της αδελφής της και το σοβαρό τραυματισμό τους
Η Πένυ Σκάρου στο FTHIS.GR για το τροχαίο της μητέρας και της αδελφής της και το σοβαρό τραυματισμό τους

Πένυ Σκάρου

Από τον Οδυσσέα Μητσόπουλο

Θύματα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσαν η μητέρα και αδελφή της Πένυς Σκάρου, της τραγουδίστριας  που τον Ιούνιο του 2014 έχασε το πόδι της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, όταν ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε εγκαταλείποντάς την. Αυτή τη φορά η μητέρα της Πένυς Σκάρου, Ευτυχία, και η μικρότερη αδελφή της, Καρολίνα, έπεσαν θύματα ενός απρόσεκτου οδηγού, -ο οποίος παραβίασε κόκκινο σηματοδότη- την ώρα που διέσχιζαν τη διάβαση πεζών στο κέντρο της Καλλιθέας. Η μητέρα της έκανε 15 ράμματα στο κεφάλι στο Ασκληπιείο Βούλας, όμως σήμερα έχει διαφύγει του κινδύνου και έχει επιστρέψει σπίτι της, όπως ακριβώς και η δεύτερη κόρη της. 

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Πένυ Σκάρου, η οποία συγκεκριμένα δήλωσε για το θέμα πως «τέλος καλό, όλα καλά γιατί τώρα είναι και οι δύο τους υγιείς. Επίσης, η Πένυ Σκάρου συμπλήρωσε λέγοντας πως «ενημερώθηκα για το ατύχημα τους από έναν οικογενειακό μας φίλο. Όπως καταλαβαίνετε το σοκ για μένα ήταν πολύ μεγάλο, όχι μόνο λόγω του δικού μου ατυχήματος που είχε προηγηθεί αλλά και γιατί αυτές οι δύο γυναίκες είναι τα άτομα στα οποία πια βασίζομαι για την καθημερινότητα μου, λόγω της δικής μου κατάστασης». Και παρά το γεγονός ότι ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο της Πένυς Σκάρου παραμένει μέχρι και σήμερα ασύλληπτος, ωστόσο εκείνος που τραυμάτισε τη μητέρα και την αδελφή της έχει ήδη παραστεί στις Αρχές κι έχει αναλάβει την ευθύνη του ατυχήματος.

Επιπροσθέτως, στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στη Σάμο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν προκείμενου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά του πρόσθετου μέλους για την Πένυ Σκάρου. «Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω λόγω της κατάστασης μου. Ευχαριστώ όμως πολύ πολύ τους συντοπίτες μου και θα τους στείλω το δικό μου προσωπικό μήνυμα μέσω video» δήλωσε σχετικά στο FTHIS.GR η Πένυ Σκάρου, η οποία ήδη διοργανώνει δεύτερη συναυλία για τον ίδιο σκοπό στον Οκτώβριο 2014 στην Αθήνα με γνωστούς καλλιτέχνες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR