counter

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο "The 2Night Show" - Είναι πολύ περισσότερα πράγματα από ένα "βαρύ" όνομα!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο "The 2Night Show" -  Είναι πολύ περισσότερα πράγματα από ένα "βαρύ" όνομα!
Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο "The 2Night Show" - Είναι πολύ περισσότερα πράγματα από ένα "βαρύ" όνομα!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μία από τις πολύ σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Η Παυλίνα αποκάλυψε διάφορες πτυχές της προσωπικότητας της και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να τη γνωρίσουμε καλύτερα και να ανακαλύψουμε ότι είναι πολύ περισσότερα πράγματα από ένα «βαρύ» όνομα…

Η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιούς άνοιξε την ψυχή της και μίλησε με τον παρουσιαστή του "The 2 Night Show" για όλα!

Για την γνωριμία και την συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη, για την  πρώτη της επαφή με τον Ψαραντώνη, αλλά και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στην ζωή της και στην μετέπειτα πορεία της στην μουσική, για το «βάρος» που κουβαλούσε το όνομα της αλλά και την προκατάληψη που βίωσε, για τις φωτεινές και σκοτεινές μέρες της ζωής της και για το ότι στην πρώτη της επιτυχημένη οντισιόν πήγε με ψεύτικο όνομα.

Μίλησε ακόμη για τη συνεργασία που αρνήθηκε με τους Πυξ Λαξ για να μην «προδώσει» την μπάντα που συμμετείχε,  για την ανάγκη που της δημιουργήθηκε στην περίοδο της καραντίνας και την οδήγησε στην δημιουργία των podcast,  αλλά και για το όνομα της που προέκυψε μετά από … κλήρωση.

Στο τέλος της εκπομπής η Παυλίνα Βουλγαράκη παρουσίασε το νέο της τραγούδι «Ενικός» σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους του Αντώνη Παππά που κυκλοφορεί από τη Cobalt Music.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR