counter

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια διαθέτει αυτήν την κορμάρα, στα 47 της!

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια διαθέτει αυτήν την κορμάρα, στα 47 της!
Η πασίγνωστη τραγουδίστρια διαθέτει αυτήν την κορμάρα, στα 47 της!

Απο την Χριστίνα Μόνη

Έχει καταφέρει να έχει ένα πολύ γυμνασμένο κορμί το οποίο είναι άξιο θαυμασμού. Μιλάμε φυσικά για την 47χρονη Kylie Minogue, την οποία ο φωτογραφικός φακός των paparazzi την κατέγραψε στην εξόρμηση της στο Portofino της Ιταλίας.

Η Kylie Minogue απήλαυσε την βόλτα της με το σκάφος και όταν ζεστάθηκε αποφάσισε να βουτήξει στα νερά της καταγάλανης θάλασσας. Τότε είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα κάλλη της  διάσημης popstar, αφού το μικροσκοπικό bikini της μας έδειξε καθαρά την πίσω όψη της τραγουδίστριας. Βέβαια το τέλειο κορμί της μας το επιδεικνύει και όταν πραγματοποιεί συναυλίες ανά τον κόσμο. Τότε οι fans της έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το καλλίγραμμο κορμί της αν και η Kylie Minogue έχει χαρακτηριστεί ως μικροσκοπική popstar λόγω του ύψους της.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν παρέα με τους φίλους της Domenico Dolce και Stefano Gabbana, τους διάσημους σχεδιαστές όπως καταλάβατε. Πάντως αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Kylie Minogue διατηρεί το κορμί αυτό λίγα χρόνια πριν μπει στην πέμπτη δεκαετία  της ζωής της. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR