counter

Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζει βιβλίο με τίτλο που... σοκάρει!

Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζει βιβλίο με τίτλο που... σοκάρει!
Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζει βιβλίο με τίτλο που... σοκάρει!

Νένα Χρονοπούλου

Η Νένα Χρονοπούλου ετοιμάζεται να ταρακουνήσει με το βιβλίο της, αφού για πρώτη φορά έρχεται με ένα βιβλίο που θα βάλει φωτιά και φέρει τον τίτλο « Αν μιλούσε το… αι2ον» σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo.

Πρόκειται για ένα βιβλίο με 20 αληθινές ιστορίες, που δεν είναι μόνο άκρως ερωτικές αλλά και πέρα για πέρα αληθινές.  Το θέμα του βιβλίου παράλληλα με την ερωτική ζωή των γυναικών, είναι τα παράπονα που έχουν από τους άνδρες, τα ταμπού κι όλα όσα οι άνδρες δημιουργούν στις γυναίκες  καθώς και βιντεοκασέτες με πρωταγωνιστές πασίγνωστα πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων, η Νένα Χρονοπούλου αναφέρει « Γνωρίζοντας πως κάποια από τα γεγονότα θα τα θεωρήσετε υπερβολικά, όπως κι εγώ άλλωστε, οφείλω να σας ενημερώσω πως παρ’όλα αυτά η ύπαρξή τους είναι αληθινή. Το μεγάλο καλό είναι πως ευτυχώς κάποιοι από εσάς διαβάζοντάς τα θα εκπλαγούν, κάποιοι άλλοι θα τα θεωρήσουν ανύπαρκτα, παράξενα ή ακόμα και ψεύτικα από μέρους των γυναικών που μου τα αποκάλυψαν. Το μεγάλο κακό θα είναι πάλι αν κάποιος αναγνωρίσει στοιχεία του ‘’ερωτικού’’ εαυτού του μέσα στις σελίδες που κρατάει. Ευτυχώς, οι άνδρες φίλοι μου που το διάβασαν, πριν αποφασίσω να το εκδώσω, διαπίστωσαν πως, ό,τι έχω γράψει είναι πέρα για πέρα αληθινό και πολύ τους άρεσε που μπόρεσα και μετέφερα τα γεγονότα στο χαρτί, όπως ακριβώς συμβαίνουν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR