counter

Η πασίγνωστη celebrity μας δείχνει την γκαρνταρόμπα της κορούλας της

Η πασίγνωστη celebrity μας δείχνει την γκαρνταρόμπα της κορούλας της
Η πασίγνωστη celebrity μας δείχνει την γκαρνταρόμπα της κορούλας της

Από τη Στέλλα Μιχαλέα

Η North West,  η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, δεν είναι ένα συνηθισμένο κοριτσάκι, καθώς από μωρό συγκεντρώνει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και όχι άδικα.  Διαθέτει μια τεράστια εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα αξίας χιλιάδων ευρώ ! Αν και μόλις 2,5 χρονών, είναι από τα πλέον πολυφωτογραφημένα παιδιά της showbiz.
Η North West, ταξιδεύει συνεχώς με ιδιωτικό αεροσκάφος, κάθεται πάντα στην πρώτη σειρά στις επιδείξεις μόδας των πιο γνωστών σχεδιαστών και φυσικά λατρεύει τα ρούχα!  Η συλλογή της, σύμφωνα με το περιοδικό «US Weekly», έχει ρούχα των σχεδιαστών Hermes, Alexander Wang, Stella McCartney, Celine, Lanvin, και Balmain. Ενώ μόνο τα σκουλαρίκια Lorraine Schwartz με τα οποία έχει φωτογραφηθεί η μικρή εκτιμώνται σε 50.000 δολάρια.
Το «φθηνότερο» ρούχο της North, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι ένα λεοπάρ φόρεμα Roberto Cavalli που κοστίζει μόλις 200 δολάρια και ένα Oscar de la Renta, 350 δολάρια. Όμως, η μαμά Kardashian δεν κάνει εκπτώσεις ούτε στις παντόφλες της μικρής, που είναι Charlotte Olympia και κοστίζουν 125 δολάρια. Η πλούσια γκαρνταρόμπα της μικρής, διαθέτει, εκτός από πανάκριβα ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ τα οποία συνδυάζονται απαραιτήτως με αυτά που θα φοράει η μαμά της.

Διαβάστε επίσηςΔείτε την επίσημη γαμήλια φωτογραφία Kardashian - West με την κόρη τους

Διαβάστε επίσηςΟ χλιδάτος γάμος της Kim Kardashian με τον Kanye West

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR