counter

Η παρουσιάστρια που το πρόσωπο της είχε καεί από οξύ περιμένει το πρώτο της παιδί

Η παρουσιάστρια που το πρόσωπο της είχε καεί από οξύ περιμένει το πρώτο της παιδί
Η παρουσιάστρια που το πρόσωπο της είχε καεί από οξύ περιμένει το πρώτο της παιδί

Εικόνες που αποπνέουν ευτυχία και αισιοδοξία μετά από όσα πέρασε. Η 30χρονη Katie Piper η παρουσιάστρια της οποίας το πρόσωπο είχε καταστραφεί από το οξύ που της είχε ρίξει ο τότε σύντροφός της σήμερα στέκεται στα πόδια της υγιής γερή και γεμάτη χαρά που είναι έγκυος και περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της.

Η Katie Piper είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη με την άσχημη εμπειρία που έζησε το 2008, όταν η ζωή της άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη. Το πανέμορφο μοντέλο από τη Βρετανία πέρασε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της όταν ο πρώην φίλος της Lynch τη βίασε κλειδωμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου για 8 ώρες, επειδή δεν τον ήθελε.

Και σαν να μην έφτανε αυτό η εκδίκησή του δεν τελείωσε εκεί, αφού έβαλε έναν συνεργό να της κάψει το πρόσωπο της κοπέλας  με βιομηχανικό οξύ. Απόρροια αυτού ήταν να χάσει το δέρμα της, μυϊκό ιστό από το πρόσωπο, να τυφλωθεί από το ένα μάτι, να χάσει τα δόντια της, τη μύτη της, μέρος του λαιμού και του αυτιού της, ενώ απέκτησε ανεπανόρθωτη ζημιά σε οισοφάγο και στομάχι εισπνέοντάς το.

H Katie Piper έδωσε μάχη για να μπορέσει να ξεχάσει το συμβάν αλλά και για να επανέλθει και να ξανασταθεί στα πόδια της. Χρειάστηκαν 40 επεμβάσεις, διατροφή με σωληνάκια και την ανάγκη να κυκλοφορεί για δύο χρόνια με πλαστική μάσκα για πρόσωπο για να καταφέρει να επαναφέρει το πρόσωπο της το οποίο όπως ήταν φυσικό ποτέ δε θα είναι όπως ήταν.

Παρόλα αυτά η ιστορία της συγκλόνισε αλλά πολύ περισσότερο συγκλόνισε η δύναμη και το σθένος της για να κερδίσει ξανά τη ζωή της μετά από αυτήν την άσχημη στιγμή που πέρασε.

Η Katie Piper αποτελεί πρότυπο και σήμερα είναι έγκυος και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μωρό της που σίγουρα θα της δώσει ζωή. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε σε εκδήλωση, που ήταν και άλλες μαμάδες και αμέσως μόλις είδε ένα νεογέννητο μωράκι το πήρε στην αγκαλιά της. Της αξίζουν αναμφισβήτητα τα καλύτερα και μια καινούρια ζωή με χαμόγελο και αισιοδοξία. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR