counter

Η παρουσιάστρια έχασε 20 κιλά σε χρόνο ρεκόρ!

Η παρουσιάστρια έχασε 20 κιλά σε χρόνο ρεκόρ!
Η παρουσιάστρια έχασε 20 κιλά σε χρόνο ρεκόρ!

Μέσα σε διάστημα 5 μηνών κατάφερε να απαλλαγεί από το βάρος των περιττών κιλών, την κυταρρίτιδα και την χαλάρωση, διαγράφοντας τις ατέλειες του σώματός της. Ο λόγος για την 25χρονη τηλεστάρ Vicky Pattison που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έπλασε από την αρχή το σώμα της κάνοντάς το ακαταμάχητο. Η παρουσιάστρια του ΜΤV μετά τον χωρισμό της με τον πρώην σύντροφό της το καλοκαίρι του 2013 θέλησε να φέρει ανανέωση στην σιλουέτα της και κατέφυγε σε μια δίαιτα που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail "από το size 16 μπήκε και πάλι στο size 6". Η Vicky Pattinson το προσεχές διάστημα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει DVD με τίτλο "Vicky’s 7 Day Slim” όπου μέσω αυτού θα δίνει συμβουλές fitness και άσκησης.

Η Vicky Pattinson, όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά, ακολούθησε ένα πρόγραμμα διατροφής που περιελάμβανε λαχανικά, φρούτα –όχι σε πολύ μεγάλη ποσότητα καθώς περιέχουν πολλή ζάχαρη- και γλυκοπατάτες ενώ με την καθοδήγηση του personal trainer της μπόρεσε να κάνει σύσφιξη και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Η Vicky σε πρόσφατη φωτογράφισή της επέδειξε τα κάλλη της και μαγνήτισε τον φωτογραφικό φακό.

Η Vicky δεν παραλείπει να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media φωτογραφίες με τις οποίες θέλει να τονίσει την εμφανισιακή της αλλαγή και το πόσο sexy την κάνει να νιώθει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR