counter

Η παρουσιάστρια άνοιξε τη ντουλάπα της και ντύθηκε με ρούχα άλλης δεκαετίας

Η παρουσιάστρια άνοιξε τη ντουλάπα της και ντύθηκε με ρούχα άλλης δεκαετίας
Η παρουσιάστρια άνοιξε τη ντουλάπα της και ντύθηκε με ρούχα άλλης δεκαετίας

Η Μαρία Νικόλτσιου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου, στην επίσημη πρεμιέρα της μουσικής παράστασης "Ζέβρα Πυτζάμα", στο θέατρο Badminton

Η Μαρία Νικόλτσιου, συνόδευσε την κορούλα της, την Αθηνά που είναι πέντε ετών, για να παρακολουθήσουν μαζί την παράσταση και να ευχαριστηθεί το παιδί της. Η Μαρία Νικόλτσιου, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μιας και παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha θέλησε να περάσει χρόνο με την οικογένειά της. Η δημοσιογράφος παρότι διαθέτει αναλογίες σχεδόν μοντέλου, δεν ενδιαφέρεται για την εξωτερική της εμφάνιση. Ακόμη και στο δελτίο δεν εμφανίζεται με στυλιζαρισμένα μαλλιά ή με άψογα σεταρισμένα ρούχα. Σχεδόν ποτέ δεν φορά ρούχα που να αναδεικνύουν την σιλουέτα της και αυτή τη φορά επέλεξε ένα μπουφάν σε πολύ μεγαλύτερο νούμερο από το κανονικό της αλλά και άλλης δεκαετίας. Όσο για τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε ένα χαλαρό κότσο, ενώ ήταν τελείως άβαφη.

Η Μαρία είναι από τις δημοσιογράφους που ποτέ δεν την ενδιέφερε το πώς θα δείχνει, αλλά το τί θα λέει. Παρόλαυτα δεν αρνήθηκε ένα χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR