counter

H παρουσιάστρια, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, κλείνει τα 40 της χρόνια!

H παρουσιάστρια, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, κλείνει τα 40 της χρόνια!
H παρουσιάστρια, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, κλείνει τα 40 της χρόνια!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Τα παιδικά γενέθλια της Κατερίνας Καραβάτου

Η Κατερίνα Καράβατου, αναμφισβήτητα ήταν ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο για την οικογένειά της καθώς ήρθε στο κόσμο την πρώτη ημέρα του 1974. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η Κατερίνα Καραβάτου γιορτάζει τα γενέθλιά της και αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έσβηνε την τούρτα γενεθλίων της ως μικρό κοριτσάκι, δείχνει ότι η ψυχή της δεν έχει αλλάξει ηλικία.

Η Κατερίνα Καραβάτου κλείνει φέτος τα 40 της χρόνια. Έχοντας διανύσει αξιόλογη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης, είναι πλέον και μια ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος. Η μικρή της κόρη, Αέλια, είναι ένας από τους λόγους που της δίνουν ήρεμη δύναμη. Δύναμη που μεταδίδει και στους γύρω της. Ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, είναι στο πλευρό της σε κάθε της βήμα και εκείνη του το ανταποδίδει κάνοντας ακριβώς το ίδιο.

Η Κατερίνα Καραβάτου γεννήθηκε 30 Δεκεμβρίου αλλά όπως έχει πει δεν την δήλωσαν αμέσως στο ληξιαρχείο για να μην πάρει στην πλάτη την χρονιά και την δήλωσαν ότι γεννήθηκε την 1η του χρόνου.

Τα παιδικά της Χριστούγεννα, η Κατερίνα Καραβάτου, τα φέρνει στο νου της με νοσταλγία και αγάπη. Πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε εβδομαδιαίο περιοδικό:

"Αγαπημένα Χριστούγεννα για μένα είναι εκείνα που περνώ με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, όπου κι αν βρίσκομαι. Αγαπώ τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων. Πηγαίναμε σχεδόν πάντα στο χωριό μου, στην Παλαιοχώρα της Χαλκιδικής. Στην οικογένεια τηρούσαμε με ευλάβεια όλα τα έθιμα. Το πρωί της 25ης Δεκέμβρη πηγαίναμε στην εκκλησία. Ακόμη και σήμερα αναπολώ το οικογενειακό τραπέζι με τα λουκάνικα και τα τσουρέκια της γιαγιάς μου."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR