counter

Η Παρασκευή Κερασιώτη έγινε θεία: Γέννησε η αδερφή της

Η Παρασκευή Κερασιώτη έγινε θεία: Γέννησε η αδερφή της
Η Παρασκευή Κερασιώτη έγινε θεία: Γέννησε η αδερφή της

Ευχάριστα νέα για την Παρασκευή Κερασιώτη και την οικογένειά της. Πιο συγκεκριμένα η μελαχρινή κοπέλα, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του GNTM, όπου και κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, έγινε θεία.

Η αδερφή της Μαρία Κερασιώτη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω των instastories, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και τον σύντροφό της.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Κερασιώτη είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, με μια μακροσκελή της ανάρτηση στις αρχές Ιουνίου, στην οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον θάνατο του πατέρα της.

Η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη είχε γράψει: «Πέρασαν κιόλας 6 μήνες από τον χαμό σου...έφυγες τόσο νωρίς και άδικα....Έφυγες πατέρα για πάντα και για να μην με καταστρέψει η απουσία σου μου έστειλες την στιγμή που εσύ θεωρούσες κατάλληλη ένα δώρο Θεού...Πάντα όμως ένα κομμάτι της ψυχής μου θα είναι κενό και μαύρο να το ξέρεις....Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πατέρα για τον άνθρωπο που με έκανες σήμερα, σε ευχαριστώ που σε είχα πατέρα, σε ευχαριστώ για το κάθε τι της ζωής μου...Ήσουν ότι καλύτερο και ευλογημένο είχα στη ζωή μου...ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ ΆΠΕΙΡΑ και ας το παίζω σκληρή...Να μας προσέχεις όλες από εκεί ψηλά και να έρχεσαι τουλάχιστον στα όνειρα μας συχνά...Να είσαι σίγουρος πως στην εγγονή σου θα πω τα πάντα για σένα σαν να σε γνώριζε από πάντα... Πατέρα μου, βασιλιά μου σε λατρεύω ΆΠΕΙΡΑ, κάποια στιγμή θα ανταμωθούμε φίλε μου.. Σε υπέρ αγαπώ, ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ!!!!!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR