counter

Η αποκάλυψη της Πάολα που μας άφησε άφωνους: "Δεν ξέρω τι χρήµατα παίρνω!"

Η αποκάλυψη της Πάολα που μας άφησε άφωνους: "Δεν ξέρω τι χρήµατα παίρνω!"
Η αποκάλυψη της Πάολα που μας άφησε άφωνους: "Δεν ξέρω τι χρήµατα παίρνω!"

Η Πάολα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Real Life" και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε εξηγεί πώς δεν γνωρίζει τις απολαβές της, κάνοντάς μας να... σαστίσουμε.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Είναι αλήθεια ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ;

Τι θα πει οπαδός; Εγώ ήµουν ΠΑΟΚάκι. Αλλά εµένα Βασιλάκη δεν µε λες. Πήγαινα συνέχεια στο γήπεδο µέχρι το 2011. Οταν γνώρισα τον Μιχάλη, που δεν του αρέσει το γήπεδο, σιγά-σιγά αραίωσα. Στη δουλειά µου, άγγελος παραστάτης, µε ροµφαία µάλιστα, είναι ο πρώην άντρας µου, ο Φώτης. ∆οτικός. Παλικάρι. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να µην κάνει λάθος για µένα. Αυτό είναι δύσκολο, διότι κι εγώ είµαι αλλοπρόσαλλη. Κι εσύ δεν ξέρεις για µένα πολλά. Η Μάρθα, εκείνο το µελαχρινάκι που έρχεται εδώ, µε ρώτησε µια µέρα τι χρήµατα παίρνω. Και της απάντησα: «Πρέπει να ρωτήσεις τον Φώτη». Σου λέω αλήθεια, δεν ξέρω τι χρήµατα παίρνω!

Νιώθεις ότι τα τραγούδια που τραγουδάς σου αρέσουν ή είναι αναγκαίο να τα πεις;

Λίγη σηµασία έχει. Λίγη σηµασία δίνω στο τι µου αρέσει. Ολα αυτά που βλέπεις εκεί και ακούς είναι κοµµάτι του προορισµού µου. ∆εν µπορώ να ψυχαναλυθώ. Εκεί που θέλω να κάνω εµετό, εκεί που θέλω να δώσω µια µπουνιά στον τοίχο στο καµαρίνι, λέω: «Ευχαριστώ, Θεέ µου, που µπορώ να αισθάνοµαι έτσι». ∆εν ήταν από την αρχή έτσι όλα. Βήµα-βήµα έγιναν. ∆εν έχει να κάνει µε το τι παίρνω από τον κόσµο. Ο θαυµασµός, το χειροκρότηµα, µου αρέσουν. Αλλά αυτό που κάνω εγώ πάνω στη σκηνή το χρωστάω στον εαυτό µου και µόνο κι όχι στο χειροκρότηµα. 

Σε λυτρώνει τελικά το τραγούδι;

Αν είχα µπει σε αυτή τη διαδικασία, θα ήµουν ήδη σπίτι µου. Στις Πρέσπες µού γνωρίσατε τη Γιώτα Γιάννα. Αυτή είναι αερικό. Αυτή είναι ξωτικό. ∆εν είµαι εγώ. Αν όλος ο κόσµος έβλεπε όπως βλέπω εγώ τη Γιώτα Γιάννα, θα ήταν το πιο ποθητό πρόσωπο στον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι µαγική. Αυτή είναι Καλή ψυχή. Αυτή είναι συναρπαστική. Εχει καταργήσει την ηλικία. Εχει καταργήσει τα ρεπερτόρια. Εχει καταργήσει τις επιθυµίες. Και είναι ηγέτης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR