counter

Η πανέμορφη μαμά πήρε την κόρη της από το σχολείο!

Η πανέμορφη μαμά πήρε την κόρη της από το σχολείο!
Η πανέμορφη μαμά πήρε την κόρη της από το σχολείο!

H Jennifer Garner με την κόρη της στο σχολείο

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την 41χρονη ηθοποιό και σύζυγο του Ben Affleck, Jennifer Garner σε διαδρομές τους στην πόλη. Η Jennifer Garner είναι μια πανέμορφη μητέρα τριών παιδιών: του 22μηνών Samuel, της 4χρονης Seraphina και της 7χρονης Violet. Αυτή τη φορά ο φακός "συνέλαβε' την Jennifer Garner με την χαριτωμένη κόρη της Violet της οποίας η μικρή ηλικία και το μαθητικό στυλ δεν μπορούν να αναδείξουν ακόμα την ομορφιά των χαρακτηριστικών της. H Jennifer Garner είναι μια αφοσιωμένη μητέρα που έχει ως προτεραιότητα την ανατροφή των παιδιών της. Η ηθοποιός με casual outfit και πλατύ χαμόγελο παρέλαβε την κόρη της από το σχολείο στην περιοχή Santa Monica της Καλιφόρνια και οι δύο τους έδειχναν να απολαμβάνουν την βόλτα τους.

Η Jennifer Garner, σε συνέντευξή της, έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για την 7χρονη κόρης της Violet ότι είναι ένα παιδί υπέρ του δεόντως ώριμο για την ηλικία του και μάλιστα της είχε δώσει συμβουλές για τις δημόσιες ομιλίες της. Είπε χαρακτηριστικά: "Είπα στην κόρη μου πως είχα άγχος να μιλήσω μπροστά σε μεγάλο κοινό και μου έδωσε μια σημαντική συμβουλή. Συγκεκριμένα μου είπε να σκέφτομαι πως το κοινό είναι τα κατοικίδιά μας και πως περιμένουν να τους δώσουμε τροφή. Η τροφή θα είναι η ομιλία μου."

Από την άλλη ο σύζυγός της Ben Affleck έχει δηλώσει για την σύζυγό και μητέρα των παιδιών του: "Η Jennifer διαχειρίζεται το σπίτι και κάνει κουμάντο, αφού είναι και εκείνη που έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος της φροντίδας των παιδιών. Είναι πολύ υπομονετικός άνθρωπος και κάνει τα πάντα..."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR