counter

Η πανέμορφη κόρη της αδικοχαμένης Anna Nicole Smith κάνει καριέρα μοντέλου. Δείτε την!

Η πανέμορφη κόρη της αδικοχαμένης Anna Nicole Smith κάνει καριέρα μοντέλου. Δείτε την!
Η πανέμορφη κόρη της αδικοχαμένης Anna Nicole Smith κάνει καριέρα μοντέλου. Δείτε την!

Έχουν συμπληρωθεί 6 χρόνια από τότε που η 7χρονη Dannielynn Birkhead, έχασε πρόωρα την μητέρα της Anna Nicole Smith. H Άnna Nicole Smith έχασε την ζωή της από υπερβολική δόση φαρμάκων το 2007, στα 39 της χρόνια, όταν η Dannielynn ήταν μόλις ενός έτους. Η Anna Nicole έγινε ευρύτερα γνωστή ποζάροντας για το αισθησιακό Playboy κερδίζοντας και τον τίτλο της Playmate. Γνωστή έγινε και η διαμάχη της με τους κληρονόμους του μεγιστάνα J. Howard Marshall, τον οποίο παντρεύτηκε όταν εκείνη ήταν 26 χρονών, με εκείνον να κλείνει τα 89 του χρόνια!

Το τραγικό φινάλε ζωής της Anna Nicole πολλοί υποστηρίζουν ότι ήταν συνέπεια της θλίψης για το αιφνίδιο χαμό του 20χρονου γιου της ,Daniel από ναρκωτικά, τρεις μέρες αφότου το μοντέλο είχε γεννήσει την μικρή Dannielynn. 

Το 7χρονο κοριτσάκι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έχει κληρονομήσει τα κύτταρα ομορφιάς της αδικοχαμένης μητέρας της και πλέον ακολουθεί τα χνάρια της ως μοντέλο.  Το πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Dannielynn Birkhead  να κρατά το χέρι του πατέρα της, Larry Dannielynn έξω από τα στούντιο της εκπομπής "Τoday Show" στην Νέα Υόρκη, όπου θα έκαναν μαζί live εμφάνιση για να μιλήσουν για την ζωή τους μετά τον χαμό της Αnna Nicole. Στην εκπομπή, όπως εξομολογήθηκε, έχει μεγάλη βοήθεια από την οικογένειά του για την ανατροφή της κόρης του και έχω τον ρόλο και του πατέρα και της μητέρας στην ζωή της.

Το κοριτσάκι δείχνει να μοιάζει αρκετά στην μητέρα του και σε κάθε εμφάνισή του κλέβει τις εντυπώσεις με τις classy εμφανίσεις του. Η Dannielynn μάλιστα έγινε πρόσφατα το νέο πρόσωπο της ανοιξιάτικης παιδικής καμπάνιας του οίκου Guess.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR