counter

Η Οprah Winfrey έγινε αγρότισσα!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Αγρότισσα έγινε η Oprah Winfrey! H γνωστή Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια διατηρεί μια εντυπωσιακή φάρμα στο Μaui της Χαβάης και σχεδιάζει την πώληση αγροτικών προϊόντων δικής της σοδειάς. Τις επιχειρηματικές της βλέψεις μοιράστηκε με τους αναγνώστες της στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού της “Ο.The Oprah Magazine”.

Το φετινό καλοκαίρι η αγρότισσα Οprah καλλιέργησε 16 μικρές εδαφικές εκτάσεις και σε κάθεμία από αυτές φύτεψε 100 είδη φρούτων, βοτάνων και λαχανικών."Είμαι ευτυχισμένη κάθε φορά που καλλιεργώ την νέα σοδειά" δηλώνει χαρακτηριστικά και εξομολογείται ότι η αγροτική ζωή ήταν για εκείνη "ένα όνειρο ζωής που παίρνει σάρκα και οστά. Ό,τι δίνει η μητέρα-Γη είναι σαν ένα κόσμημα. Όταν ήμουν μικρή, ό,τι έτρωγα προερχόταν από την αγροτική παραγωγή της γιαγιάς μου στο Mισισίπι. Πλέον έχω αξιωθεί να παράγω τα δικά μου προιόντα και να τα μοιράζω στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη."

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 59χρονη δισεκατομμυριούχος Oprah προσφέρει προϊόντα παραγωγής της σε ιδρύματα και φτωχές οικογένειες του Maui της Χαβάης και ετοιμάζεται να τα διαθέσει σύντομα και επισήμως στο εμπόριο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR