counter

Η ομάδα του FTHIS.GR αποχαιρετά τον Παντελή Παντελίδη

Η ομάδα του FTHIS.GR αποχαιρετά τον Παντελή Παντελίδη
Η ομάδα του FTHIS.GR αποχαιρετά τον Παντελή Παντελίδη

 

Από την Κλεοπάτρα Βλάμη

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, ο Παντελής Παντελίδης,  άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.Ένας άνθρωπος νέος, αυτοδίδακτος, στο απόγειο της καριέρας του, έφυγε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα, όπως ακριβώς τον γνωρίσαμε.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του Πολεμικού  Ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να κυνηγήσει το όνειρο του, το τραγούδι. Το 2012 άρχισε να γίνεται  γνωστός από τα video που δημοσίευε ο ίδιος στο Youtube, και το τραγούδι «Παραμυθιάζομαι».

Στα πρώτα του βήματα τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά, ενώ μέσα σε μόλις τρία χρόνια, κατάφερε να βρεθεί πρώτο όνομα  στις μεγαλύτερες αθηναϊκές πίστες. Γνώρισε την λατρεία από μεγάλη μερίδα του κοινού, γεμίζοντας όποιο μαγαζί εμφανιζόταν.Το κοινό τον αγαπούσε για την απλότητα του, και όλοι οι συνεργάτες του είχαν να πουν  μόνο καλά λόγια. «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό»,  είναι κάποια από τα τραγούδια του που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Η ομάδα του FTHIS.GR θυμάται και αποχαιρετά, τον αγαπημένο λαϊκό καλλιτέχνη, με μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, μέσα από φωτογραφίες.

«Γκάζι πατάω δυνατά ένα τσιγάρο και φωτιά

Μα να τ’ ανάψω κοριτσάκι μου δεν πρόλαβα…»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR