counter

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε τι την πλήγωνε στο σχολείο: "Για τα πόδια μου με φώναζαν Σαραβάκο"

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε τι την πλήγωνε στο σχολείο: "Για τα πόδια μου με φώναζαν Σαραβάκο"
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε τι την πλήγωνε στο σχολείο: "Για τα πόδια μου με φώναζαν Σαραβάκο"

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Kαλεσμένη του Πρωινού  το πρωί της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και φετινή "αρχηγός" του green room του Dancing with the Stars στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Φαίη Σκορδά, μίλησε για όλα: για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, τα παιδικά της χρόνια αλλά και για το καλλίγραμμο σώμα της.

"Το σώμα μου ήταν πάντα γραμμωμένο και μυώδες από όταν ήμουν πολύ μικρή, πριν ξεκινήσω καν να αθλούμαι. Δεν ήμουν η πιο ωραία της τάξης. Ήμουν πολύ κοντή γιατί κάνοντας αθλητισμό δεν μπορούσα να αναπτυχθώ κανονικά, αναπτύχθηκα μετά. Ποτέ δεν ήμουν πολύ αδύνατη γιατί όταν το σώμα σου είναι μυώδες, δεν φαίνεται ποτέ πολύ αδύνατο.

Με αφορμή την εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη στο έβδομο live του Dancing with the Stars το βράδυ της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου -η οποία έφερε ένα μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού, γνωστού ως bullying-, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι και η ίδια έχει υποστεί μια μορφή bullying όταν ήταν μαθήτρια. Ο λόγος; Τα πολύ γυμνασμένα της πόδια! Μάλιστα οι συμμαθητές της, της απευθύνονταν με πολλά παρατσούκλια. Ένα από αυτά ήταν το "Σαραβάκος!" Ναι,καλά,διαβάσατε! Οι συμμαθητές της Ντορέττας την φώναζαν με το επίθετο του παλαίμαχου Έλληνα ποδοσφαιριστή. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά για αυτό: "Δέχθηκα και εγώ κάποιας μορφής bullying όταν ήμουν μαθήτρια. Είχα διάφορα παρατσούκλια. Ο Σαραβάκος ήταν το κυριότερο. Με έλεγαν Σαραβάκο γιατί είχα πολύ γυμνασμένα πόδια. Δεν φορούσα φούστες μέχρι πολύ μεγάλη. Θεωρούσα ότι ήταν πολύ γυμνασμένα τα πόδια μου και για κάποιο λόγο αυτό δεν ήταν ωραίο και έπρεπε να το κρύβω. Βέβαια είχα ανακαλύψει την θηλυκή μου πλευρά. Δεν είχα ποτέ την αίσθηση του αγοροκόριτσου".

Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR