counter

Η νιόπαντρη ηθοποιός σχεδίασε απο τώρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (Φωτογραφίες)

Η νιόπαντρη ηθοποιός σχεδίασε απο τώρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (Φωτογραφίες)
Η νιόπαντρη ηθοποιός σχεδίασε απο τώρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Βόλτα στην Κηφισιά έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η Νικολέττα Καρρά. Η ηθοποιός, σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο της με τον Φώτο Πιττάτζη στην Αγία Νάπα της Κύπρου, έχει επιστρέψει στη βάση της, την Αθήνα. Ο σύζυγός της που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Μεγαλόνησο, μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου φροντίζοντας να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την γυναίκα του. Αυτή την περίοδο κάνει πολλά επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό και στο τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Η Νικολέττα πριν λίγες μέρες επέστρεψε από το ολιγοήμερο ταξίδι της στην Κύπρο ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για να κλείσει μια νέα σημαντική δουλειά. Το ζευγάρι, έχει ήδη σχεδιάσει το που θα περάσει τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς. Νικολέττα και Φώτος σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, την πόλη που αλλάζουν χρόνο όλο τον καιρό που είναι μαζί. Εκεί θα περάσουν οι δυο τους τις ημέρες των γιορτών, διαμένοντας στο αγαπημένο τους ξενοδοχείο και συναντώντας την θεσσαλονικιά κουμπάρα τους Μαρία και στενούς τους φίλους.

Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα χορού, δίνοντας έμφαση στους latin και ballroom χορούς. Μέσω του χορού η Νικολέττα γυμνάζει το σώμα της, ενώ παράλληλα διασκεδάζει πολύ, αφού είναι ένα χόμπι που λατρεύει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR