counter

H Νίνα Λοτσάρη ξεσπά κατά εκείνων που την εμφανίζουν με νέα σχέση: "Δεν έχουν το Θεό τους! Δεν υπολογίζουν τίποτα!"

H Νίνα Λοτσάρη ξεσπά κατά εκείνων που την εμφανίζουν με νέα σχέση: "Δεν έχουν το Θεό τους! Δεν υπολογίζουν τίποτα!"
H Νίνα Λοτσάρη ξεσπά κατά εκείνων που την εμφανίζουν με νέα σχέση: "Δεν έχουν το Θεό τους! Δεν υπολογίζουν τίποτα!"

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Φωτογραφίες στις οποίες η Νίνα Λοτσάρη φέρεται να διασκεδάζει με το νέο της σύντροφο δημοσιεύθηκαν την Κυριακή 13 Απριλίου σε φύλλο Κυριακάτικης εφημερίδας. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την performer, που μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά της, διαψεύδοντας τις φήμες για νέο σύντροφο στη ζωή της.

Η Νίνα Λοτσάρη, τόνισε πως κατά καιρούς βλέπει δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή χωρίς κανείς να της τηλεφωνεί για να ρωτήσει την ίδια τι ισχύει και τι όχι. «Δεν έχω σχέση με το Δημήτρη Καλκίνη. Είναι φίλος μου ο άνθρωπος και μάλιστα πριν μερικές μέρες είχαμε κάνει μια μίνι συνέντευξη γιατί έχει δικό του site. Δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να με ρωτήσει τι ισχύει και τι όχι", λέει η Νίνα Λοτσάρη.

Η performer είναι εκνευρισμένη με μερίδα του Τύπου, καθώς όπως λέει, κάθε εβδομάδα καλείται να αποκαθιστά φήμες και δημοσιεύματα που αφορούν στα προσωπικά της. "Όταν είχα σχέση με το Γιώργο Μπαβέλη, είχαν κάνει μοντάζ στις φωτογραφίες και μας είχαν παρουσιάσει να είμαστε αγκαλιά! Είχαν πάρει μία φωτογραφία από τη βάπτιση της κόρης μου και μία άσχετη και είχε γίνει κανονικό μοντάζ. Πρόσφατα είχαν γράψει ότι είμαι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χωρίς να με πάρει κανείς να με ρωτήσει. Με παρουσιάζουν σαν να κυνηγάω μικρότερούς μου! Είναι τραγελαφικό αυτό που συμβαίνει! Δεν έχουν το Θεό τους κάποιοι, δεν υπολογίζουν τίποτα! Έχω δύο παιδιά που δεν χρωστάνε τίποτα και κάθε εβδομάδα βλέπω στις εφημερίδες ψέματα για την προσωπική μου ζωή. Χωρίς να με πάρει κανένας τηλέφωνο! Δεν κρύβομαι, πάντα απαντάω στους δημοσιογράφους, το ξέρουν όλοι τόσα χρόνια", καταλήγει η Νίνα Λοτσάρη

Η ίδια, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο. "Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και βγαίνω με τις φίλες μου!", είπε η Νίνα Λοτσάρη. "Το Πάσχα δεν ξέρω ακόμα που θα πάω. Ίσως πάω στην Πάρο σε φίλους μου, ίσως στη Μύκονο... Δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR