counter

Η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζει βαλίτσες για... Κίνα!

Η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζει βαλίτσες για... Κίνα!
Η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζει βαλίτσες για... Κίνα!

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στο περιοδικό "ΕΓΩ" και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, με αφορμή την μουσική εκπομπή που ξεκίνησε να παρουσιάζει κάθε Παρασκευή στο MTV.

Στην ερώτηση πως τα πάει με τον έρωτα, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της, δήλωσε: "Δεν ασχολούμαι και πολύ τελευταία. Δεν έχω όρεξη. Πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά. Αν προκύψει κάτι, ας έρθει και αν είμαι σε φάση να το παρατηρήσω και να μην το γειώσω –γιατί είμαι και λίγο στον κόσμο μου- έχει καλώς" είπε η παρουσιάστρια.

Το καμπανάκι της μητρότητας "έχει χτυπήσει', όπως δήλωσε, γιατί γέννησε η αδελφή της το καλοκαίρι και θα το ικανοποιήσει με το να γίνει νονά του παιδιού. "Από μικρή όποιον άντρα γνώριζα σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να τον παντρευτώ... Είμαι υπέρ του γάμου και είμαι και της οικογένειας πάρα πολύ. Αν έχω και καλή οικονομική κατάσταση με τον άντρα μου, θέλω να κάνω πολλά παιδιά".

Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πως για πρώτη φορά μένει μόνη της: " Ήταν μεγάλο βήμα και λίγο ρίσκο, λόγω της εποχής, έχω όμως δουλειά και κάνω το σταυρό μου γι’ αυτό... Ήμουν άνθρωπος πολύ σπάταλος, ψώνιζα συνέχεια ρούχα, παπούτσια και το μόνο πράγμα που θα μπορούσε τελικά να με κάνει να μαζευτώ, είναι να μείνω σε ένα σπίτι όπου πρέπει να πεις: "Ωπα, έχεις σοβαρά έξοδα και αν δεν τα προσέξεις απλώς θα πας φυλακή".

Όσον αφορά το μόντελινγκ και τον τίτλο της Miss Queen International που είχε κερδίσει στην Κίνα, η ίδια παραδέχτηκε πως αν και είχε το "σουξεδάκι της" ως μοντέλο και πάντα έκανε διαφημιστικά, τώρα με την κρίση μειώθηκαν.

"Στην Κίνα θα ξαναπάω το καλοκαίρι. Θα είμαι επίτιμη καλεσμένη σε ένα μεγάλο event μιας και ο θεσμός κλείνει τα 20 του χρόνια. Με έχουν ερωτευτεί πολλοί, εκεί. Με είχαν για "θεά". Αφού δεν την ψώνισα τότε, δε υπάρχει περίπτωση να την ψωνίσω ποτέ στη ζωή μου. Εισέπραξα δόξα. Αν δεν το έχει ζήσει κάποιος αυτό ή αν δεν έχει δει τα ντοκουμέντα που έχω, δεν μπορεί να καταλάβει τι λέω τώρα. Δεν σκέφτηκα όμως ποτέ να μείνω εκεί. Σαν την Ελλάδα πουθενά" τόνισε.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας για τις κριτικές και αν έχει δεχτεί ως ηθοποιός, είπε: "Από ανθρώπους που έχουν να πουν κάτι μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έχω δεχτεί κακοπροαίρετη κριτική. Από ανθρώπους που δεν με ενδιαφέρουν δεν με νοιάζει καθόλου. Ίσως πέρυσι στο Star θα έπρεπε να ενημερωνόμουν για να βελτιώνομαι. Πιο πολύ θα με ενοχλήσει κάτι που θα πει ένας τηλεθεατής, παρά κάποιος άλλος άνθρωπος. Στο κανάλι, εξελίχθηκα σαν παρουσιάστρια, χάρη στη ζωντανή καθημερινή δύσκολη εκπομπή. Έμαθα και πως είναι ο χώρος και πως λειτουργεί και τι δεν μου αρέσει και τι μου αρέσει".

Αν της πρότειναν να συμμετέχει ως ηθοποιός σε τούρκικη σειρά, παραδέχτηκε πως θα δεχόταν λέγοντας πως είναι δουλειά, δεν είναι ντροπή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR