counter

Η Νικολέττα Ράλλη δίνει τη συμβουλή της για μια καλύτερη ζωή!

Η Νικολέττα Ράλλη δίνει τη συμβουλή της για μια καλύτερη ζωή!
Η Νικολέττα Ράλλη δίνει τη συμβουλή της για μια καλύτερη ζωή!

Η Νικολέττα Ράλλη, μίλησε στο περιοδικό Down Town για τις καλές πράξεις που έχει κάνει ως τώρα και έδωσε τις συμβουλές της για το τι ακριβώς πρέπει, κατά την άποψή της, να κάνουμε στη ζωή μας.

"Δεν θα έλεγα ποτέ τις καλές πράξεις που έκανα ή που θα κάνω. Ξέρω μέσα μου τι έκανα και νιώθω πολύ καλά με αυτό. 
Ας μη μείνουμε, όμως, σε όσα μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας όλο τον χρόνο. 
Ας μιλήσουμε και γι' αυτά που πρέπει να ζητάμε από τους συνανθρώπους μας. Ο κόσμος δεν ζητάει πράγματα από τη σχέση του, τη δουλειά του, τους ανθρώπους τριγύρω του. Δεν έχει απαιτήσει, έχει χαμηλά στάνταρ είτε γιατί φοβάται, είτε γιατί πιστεύει ότι δεν τον παίρνει, είτε γιατί επαναπαύεται. Αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Οπότε, μια καλή συμβουλή που θα έδινα είναι: Να ζητάτε πράγματα.
Το καλοκαίρι, για πρώτη φορά, ένιωσα ότι είμαι σε θέση να διεκδικήσω πράγματα στη δουλειά μου, κάτι που ήταν μια προσωπική επιτυχία και νίκη. Όσον αφορά τη σχέση μου, δεν ζήτησα τίποτα, μου ήρθε από μόνο του. Οι σωστές οι σχέσεις είναι θέμα timing και σε αιφνιδιάζουν. Όμως και σε'αυτό τον τομέα, πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε και να μην κάνουμε εκπτώσεις. Να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε και να μην τα περιμένουμε όλα από τους άντρες. Να τους δείξουμε αυτό που αισθανόμαστε, να παίρνουμε το ρίσκο".

Πηγή: Down Town

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR