counter

Η νικήτρια του "Power of Love" Άννα Ελευθερίου σπάει τη σιωπή της: "Όταν τέλειωσε το παιχνίδι…"

Για πρώτη φορά μετά τη νίκη της στον δεύτερο κύκλο του Power of Love παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη η Άννα Ελευθερίου. Η Κύπρια, μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι της αγάπης, στο οποίο, όπως δήλωσε, τους τελευταίους δύο μήνες πέρασε πολύ δύσκολα.

«Η αλήθεια είναι πως όταν τέλειωσε το παιχνίδι χρειάστηκα ένα πολύ μεγάλο διάστημα να μείνω μόνη με τον εαυτό μου. Πέρασα πολύ δύσκολα. Τους τελευταίους δύο μήνες ήταν σα να σκεφτόμουν πως θα καταφέρω να βγάλω την επόμενη ημέρα. Επειδή έβγαινα αγαπημένη από τον κόσμο, από την πρώτη εβδομάδα κιόλας, ίσως κάποια παιδιά να ήθελαν να θίξουν την αξιοπρέπειά μου.

Όντως είχα επικοινωνία με έναν άνθρωπο εκτός παιχνιδιού. Σε κάποια φάση κατάλαβα πως δεν προχωρούσε. Μετά από δύο μήνες εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο και μου έστειλε σέλφι. Έχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Όποτε θέλω μπορώ να του κάνω μήνυση. Μέχρι τη στιγμή που έστελνε μόνο σε μένα δε με πείραζε. Αλλά έχει στείλει και σε μια φίλη μου. Θεωρώ πως αυτός ο άνθρωπος ίσως να μην καταλαβαίνει. Όταν ήμουν στην Κύπρο ήταν αλλιώς. Τώρα βρίσκομαι στην Αθήνα» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Ελευθερίου.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR