counter

Η Νίκη Παλληκαράκη για τον Γιάννη Μπέζο: “Δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί, είναι μεγάλο πειραχτήρι”

Η Νίκη Παλληκαράκη για τον Γιάννη Μπέζο: “Δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί, είναι μεγάλο πειραχτήρι”
Η Νίκη Παλληκαράκη για τον Γιάννη Μπέζο: “Δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί, είναι μεγάλο πειραχτήρι”

Η Νίκη Παλληκαράκη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης (9/6) στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο εξηγώντας πως είναι μεγάλο “πειραχτήρι”   

Η Νίκη Παλληκαράκη για τον Γιάννη Μπέζο – Τι δήλωσε;

«Υπήρξαν πάρα πολλές αστείες στιγμές στις συνεργασίες που είχα, ειδικά με τους μεγάλους κωμικούς. Πρόλαβα και τον Κώστα Βουτσά στα μεγάλα του, ο οποίος ήταν μεγάλο πειραχτήρι επί σκηνής! Όλοι οι κωμικοί είναι πολύ μεγάλα πειραχτήρια και είναι το λιγότερο ανόητο να θεωρείς εσύ ότι κάποια στιγμή θα τους κάνεις και συ μια φάρσα», είπε αρχικά η Νίκη Παλληκαράκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα προσπαθήσει να κάνω φάρσα τόσο στον Κώστα Βουτσά όσο και στον Γιάννη Μπέζο. Δεν έγινε όμως τίποτα. Να σας πω όμως για τον Μπέζο, όπου στην πρώτη μου δουλειά και τον πρώτο μου ρόλο που ήταν στον "Κατά φαντασίαν ασθενή" κατάλαβα πως είναι μεγάλο πειραχτήρι ο Γιάννης! Μεγάλο σχολείο κωμωδίας και γενικά τον θεωρώ μέντορά μου, όπως και τη Ναταλία. Είναι δάσκαλοι μου εφόσον είναι από τους πρώτους ανθρώπους που δούλεψα».

Δείτε επίσης - Η εξομολόγηση της Νίκης Παλληκαράκη: “Δεν είπα στη μητέρα μου ότι ο πατέρας μου πέθανε, νομίζει ότι ζει”

Τέλος, η Νίκη Παλληκαράκη κατέληξε: «Ο Γιάννης Μπέζος δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Το μόνο δηλαδή που εκπαιδεύεσαι είναι "ας μην γελάω, ας σώσω την παράσταση". Είχα λοιπόν την εξυπνάδα και εγώ, όπως ήμουν πεσμένη κάνοντας την κόρη του στα γόνατά του, να του πω μια βλακεία και μου είπε μια ατάκα… σηκώθηκα και έφυγα. Έκλεισε η αυλαία, δεν μπορούσα και πήγαμε παρακάτω».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR