counter

Η Nicki Minaj απείλησε να ρίξει μπουνιά στην Μariah Carey

Η Nicki Minaj απείλησε να ρίξει μπουνιά στην Μariah Carey
Η Nicki Minaj απείλησε να ρίξει μπουνιά στην Μariah Carey

Nicki Minaj_ Mariah Carey

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ποιοι υποψήφιοι; Το φετινό "Ameican Idol" θα απασχολήσει το κοινό με τις δύο γυναίκες της κριτικής επιτροπής. Όσοι προέβλεψαν (και δεν ήταν λίγοι) ότι Νicki Minaj και Mariah Carey, θα τραβήξουν τα extensions τους στα γυρίσματα δεν έπεσαν και πολύ έξω.

Η παραγωγή του σόου αναγκάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα να διακόψει τα γυρίσματα των οντισιόν όταν η εκνευρισμένη Minaj άνοιξε το στόμα της και ποιος ξέπλενε την Carey, που τολμάμε να πούμε ότι την λυπηθήκαμε κιόλας.

Οι δύο stars διαφώνησαν για την ερμηνεία κάποιου υποψηφίου και ο καβγάς δεν άρχισε να έρθει.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η Carey από την αρχή του γυρίσματος αναφέροταν στην Nicki με το καθόλου κολακευτικό "σκύλα". Τότε η εκνευρισμένη τραγουδίστρια από το Τρινιντάντ, που έχει αποδείξει ότι δεν σηκώνει και πολλά αστεία, ξεκίνησε το παραλήρημα και απευθυνόμενη στην 42χρονη popstar είπε: "Πρόσεχε, θα σου ρίξω μπουνιά. Μην μου λες ότι είμαι γκάνγκστερ. Κάθε φορά που θα με κατηγορείς θα σου δείχνω εγώ ποιος έχει το  γ******** πρόβλημα.

Χωρίς να μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, γύρισε προς τα άτομα της παραγωγής και είπε: "Σας το είπα, Δεν θα ανεχτώ την γ******** αυτού υψηλότης. Δεν θα κάτσω εδώ να μου επιτίθεται και να με παρενοχλεί κάθε γ******* λέπτο κάθε μέρα".

Στο video ακούγεται η φωνή της Carey αλλά δεν ακούγονται ξεκάθαρα τα λόγια της.

Να σας θυμίσουμε πως δύο χρόνια πριν, η Carey ήταν φαν της Minaj και μάλιστα της είχε ζητήσει να κάνουν ντουέτο το τραγούδι “Up Out My Face.”  Τελικά, όχι μόνο ηχογράφησαν το κομμάτι, αλλά γύρισαν και ένα ωραίο video clip. Η ρήξη στις σχέσεις τους ήρθε όταν οι κριτικοί έγραψαν ότι η Minaj σ' αυτή την συνεργασία έκλεψε την παράσταση.

Δείτε το video που δημοσίευσε σήμερα η ιστοσελίδα "TMZ" και έχει "τραβηχτεί" με το κινητό τηλέφωνο από άτομο του συνεργείου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR