counter

Η Νία Βαρντάλος δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της λόγω κορονοϊού

Η Νία Βαρντάλος δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της λόγω κορονοϊού
Η Νία Βαρντάλος δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της λόγω κορονοϊού

Σε ηλικία 88 ετών από φυσικά αίτια έφυγε από τη ζωή στις 12 Μαρτίου, ο πατέρας της Νία Βαρντάλος.

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου της μπαμπά, Κωνσταντίνου, λόγω του κορονοϊού που πλήττει τον πλανήτη και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπισή του.

Η Νία Βαρντάλος μίλησε στο περιοδικό Variety για την απώλεια του πατέρα της και αποκάλυψε πώς ο τελευταίος αποχαιρετισμός τους, ήταν μέσω FaceTime.

«Του κράτησαν το τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα για μία υπέροχη ζωή. Του είπα ότι ήταν ένας τζέντλεμαν και ένας υπέροχος μπαμπάς. Η μαμά μου του κρατούσε το χέρι και του είπε: Τώρα μπορείς να φύγεις».

Η τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί, ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα. «Τα Χριστούγεννα ήταν όλη η οικογένεια εκεί. Καθόταν στον καναπέ ευτυχισμένος. Το είχα νιώσει ότι ίσως ήταν η τελευταία φορά. Υπήρξε μια στιγμή όταν χαιρετιόμασταν για να φύγω, όταν λέγαμε αντίο… Νομίζω ότι με κοίταζε και μου έλεγε: αυτό στ’ αλήθεια είναι το αντίο», εξομολογήθηκε.

Η ίδια ανέφερε πως αν ο μπαμπάς της είχε πεθάνει νωρίτερα, τότε θα είχε γίνει χαμός στην κηδεία και θα είχαν ταξιδέψει συγγενείς από την Ελλάδα και την Αυστραλία και θα έμπαιναν σε κίνδυνο λόγω του κορονοϊού.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, μία ημέρα μετά το θάνατο του πατέρα της, ανέβασε στο λογαριασμό τους στο Instagram μία οικογενειακή τους φωτογραφία και ανέφερε ότι ο πατέρας της Κωνσταντίνος ήταν η έμπνευσή της για το ρόλο του πατέρα της και στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά».

Μάλιστα, η Νία Βαρντάλος, με ανάρτησή της κάλεσε τους follower της να κάνουν δωρεές ώστε να αγοραστούν μάσκες, ειδικές στολές, γάντια, τρόφιμα και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο τέτοιες ημέρες, αναδεικνύοντας έτσι και το φιλάνθρωπο πρόσωπό της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR