counter

Η νέα ανάρτηση του Τομ Χανκς για τον κορονοϊό: "Δεν έχω πυρετό αλλά θλίψη…"

Η νέα ανάρτηση του Τομ Χανκς για τον κορονοϊό: "Δεν έχω πυρετό αλλά θλίψη…"
Η νέα ανάρτηση του Τομ Χανκς για τον κορονοϊό: "Δεν έχω πυρετό αλλά θλίψη…"

Καλή είναι η πορεία της υγείας του Τομ Χανκς και της συζύγου του, Ρίτα Γούιλσον, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία.

Το ζευγάρι που έχει πλέον πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, παραμένει σε καραντίνα, ενώ μένει σε σπίτι που έχει νοικιάσει στην περιοχή του Κουίνσλαντ.

Ο Τομ Χανκς δεν χάνει ωστόσο ποτέ το χιούμορ του, κάτι που έδειξε με τη νέα του ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του γραφομηχανή, την οποία πήρε μαζί του στην Αυστραλία και αφού αποκάλυψε πως ο ίδιος και η σύζυγός του πλέον δεν έχουν πυρετό, έγραψε με χιούμορ πως η Ρίτα τον κερδίζει διαρκώς… στα χαρτιά.

Η ανάρτηση του Τομ Χανκς:

Γειά σας φίλοι μου! Καλά νέα: Μια εβδομάδα μετά το τεστ που έδειξε ότι είμαστε θετικοί στον κορονοϊό και την αυτο- απομόνωση τα συμπτώματα είναι σχεδόν ίδια. Δεν έχω πυρετό αλλά θλίψη… Απλώνοντας τα ρούχα και πλένοντας τα πιάτα μετά πρέπει να ρίξω ένα υπνάκο στον καναπέ. Τα κακά νέα: Η γυναίκα μου Ρίτα Γουίλσον με έχει κερδίσει στο Gim Rummy πάνω από 6 φορές και προηγείται 201 πόντους. Ταξίδεψα εδώ με μια γραφομηχανή που κάποτε αγαπούσα (λέγεται corona). Eίμαστε μαζί σε όλο αυτό. Μειώστε τα ποσοστά του ιού με τον τρόπο σας,


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR