counter

Η Νατάσα Καλογρίδη "ανακάτεψε" ένα καπέλο, ένα γάντι, μια πανάκριβη τσάντα, λίγη γούνα και ιδού!

Η Νατάσα Καλογρίδη "ανακάτεψε" ένα καπέλο, ένα γάντι, μια πανάκριβη τσάντα, λίγη γούνα και ιδού!
Η Νατάσα Καλογρίδη "ανακάτεψε" ένα καπέλο, ένα γάντι, μια πανάκριβη τσάντα, λίγη γούνα και ιδού!

Αν κάποιος θέλει να τη χαρακτηρίσει σίγουρα θα σταθεί στις πολύπλευρες πτυχές του χαρακτήρα της. Η Νατάσα Καλογρίδη δεν είναι μια απλή ηθοποιός που ερμηνεύει ρόλους και μετά αποσύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το εκκεντρικό στυλ της ηθοποιού

Είναι ένας άνθρωπος με πολύ έντονη προσωπικότητα, δυναμισμό και προσωπικό στυλ το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο κάθε φορά που εμφανίζεται. Υπάρχουν και κάποιες φορές που η εκκεντρική ηθοποιός μας έχει αφήσει άφωνους με τις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά πάντα αφήνει το προσωπικό της στίγμα. Παρευρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου της συναδέλφου της Ναταλίας Δραγούμη και τα φλας άστραψαν με το εκκεντρικό look της που θύμιζε καουμπόισσα. Το καπέλο με το φτερό, το ένα λευκό γάντι, η τεράστια επώνυμη τσάντα και το καμηλό πανωφόρι κέντρισαν το ενδιαφέρον όλης της παρουσίασης.

Αυτήν την περίοδο, η Νατάσα Καλογρίδη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» δια χειρός Αλέξανδρου Ρήγα, ενώ εργάζεται σκληρά για την πρώτη κολεξιόν ρούχων που φέρουν την υπογραφή της.

"Ανακάτεψε"... καπέλο γάντια και αξεσουάρ και βγήκε!

Η εκκεντρική ηθοποιός βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου της καλής της φίλης Ναταλίας Δραγούμημε look που θύμιζε άγρια Δύση. Με αυστηρό ύφος, φορώντας τζιν και πανωφόρι καμηλό που τα είχε συνδυάσει με σουέντ ψηλοτάκουνα μποτάκια γνωστού οίκου τράβηξε τα βλέμματα όλων πάνω της. Η Νατάσα Καλογρίδη ανακάτεψε πολλά στυλ μαζί και  έμοιαζε με… σύγχρονη καουμπόισσα.

Τα μαλλιά της ήταν αυστηρά πιασμένα και κρύβονταν από το καφέ καπέλο της με το φτερό στην αριστερή του πλευρά.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της ηθοποιού είναι συνήθως ρούχα υπερπαραγωγή, τα οποία στηρίζει πολύ καλά. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια είναι της παγέτας αλλά και του τζιν με αθλητικά παπούτσια. Η προσωπικότητα της είναι πολύπλευρη και η ίδια μπορεί να στηρίξει κάθε outfit που επιλέγει στη ζωή της.

Συνδυάζει τη "ντίβα" με το "χύμα τυπάκι"

Η Νατάσα Καλογρίδη δεν κοπιάρει, δεν καταπιέζεται και δεν χρειάζεται συμβουλή στυλίστα για να ντυθεί και αυτό αποδεικνύεται από κάθε της εμφάνιση, που κάθε φορά έχει και άλλο χαρακτήρα. Κάποιες φορές θυμίζει ντίβα και άλλες πολύ “χύμα τυπάκι”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR