counter

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από μια βραδιά που είχε άρωμα "Πολίτικης Κουζίνας"

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από μια βραδιά που είχε άρωμα "Πολίτικης Κουζίνας"
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από μια βραδιά που είχε άρωμα "Πολίτικης Κουζίνας"

Ενθουσιασμένη και ικανοποιημένη ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς έβγαινε από το “Παλλάς” μετά από ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στην Πόλη των αρωμάτων. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Νατάσα Θεοδωρίδου μας μετέφεραν 10 χρόνια πριν στην “Πολίτικη Κουζίνα”.

Βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και προκάλεσαν ανατριχίλα με τις καταπληκτικές ερμηνείες στα τραγούδια, “Στα λιμάνια” και “Bacharat” αντίστοιχα. Η μουσική ταξίδεψε τους θεατές μέσα από τις εικόνες, τα αρώματα της Πόλης, τα ηλιοβασιλέματα του Βοσπόρου, τη νοσταλγία του Ελληνισμού, το μπαχάρι και την κανέλλα χαρίζοντας μία γλυκόπικρη γεύση στα Λιμάνια που πάντα αναζητούμε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φορώντας ένα μαύρο μακρύ φόρεμα απόλαυσε τη βραδιά συγκινημένη. Το μακιγιάζ της ήταν απλό και διακριτικό. Άλλωστε για εκείνη το μόνο που είχε πρωτεύουσα σημασία ήταν να ερμηνεύσει δίπλα στην Ευανθία Ρεμπούτσικα και να νιώσει τη συγκίνηση μέσα από τις μοναδικές μελωδίες.

Φεύγοντας από το “Παλλάς” η λαϊκή τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό μαζί με τους συνεργάτες της. Ντυμένη με casual ρούχα και ένα εντυπωσιακό φουλάρι γνωστής εταιρίας, χάριζε χαμόγελα στους φωτογράφους αφού η βραδιά στέφθηκε με επιτυχία. Δίπλα της είχε και το γνωστό κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση ο οποίος επιμελείται την εικόνα της πολλά χρόνια τώρα και της προτείνει και τις περισσότερες αλλαγές που έχει κάνει κατά καιρούς στα μαλλιά της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR