counter

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντάει σε όσα γράφτηκαν για τη σχέση που της χρεώνουν με κύπριο pr manager. Είναι ερωτευμένη;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντάει σε όσα γράφτηκαν για τη σχέση που της χρεώνουν με κύπριο pr manager. Είναι ερωτευμένη;
Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντάει σε όσα γράφτηκαν για τη σχέση που της χρεώνουν με κύπριο pr manager. Είναι ερωτευμένη;

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξίδεψε στη Ζάκυνθο στις 14 Αυγούστου ώστε να εμφανιστεί σε προγραμματισμένη συναυλία την επόμενη μέρα.

Λίγες ώρες πριν από τη συναυλία βρέθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ρυθμός 94,3", όπου και έδωσε συνέντευξη στη ραδιοφωνική παραγωγό Χρυσούλα Πυλαρινού.

Η Νατάσα δεν δίστασε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ερωτευμένη το τελευταίο διάστημα με κύπριο pr manager. "Δεν είμαι ερωτευμένη!  Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λένε και γράφουν. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Ακόμα και να ήμουν, δεν θα το έλεγα” είπε και συνέχισε “Δεν παρακολουθώ ό,τι γράφεται ή παίζεται στην τηλεόραση για μένα. Αν δω κάτι που με προσβάλει, θα απολογηθώ μόνο στα παιδιά μου και τους γονείς μου".

Η τραγουδίστρια μίλησε ακόμα και για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη: "H Ελένη δεν είναι απλά φίλη μου. Τη θεωρώ οικογένειά μου", ενώ μίλησε και για τη μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, με την οποία συνεργάστηκε το χειμώνα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Πριν συνεργαστούμε την αγαπούσα και τη θαύμαζα ως καλλιτέχνη. Όταν τη γνώρισα, την αγάπησα και την αγαπώ ως άνθρωπο."    

Η ραδιοφωνική παραγωγός, Χρυσούλα Πυλαρινού, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR για τη συνάντησή της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την παραμονή της τραγουδίστριας στο νησί: "Έφτασε στο νησί την Τρίτη 14 Αυγούστου, το μεσημέρι έφαγε σε γνωστό ταβερνάκι της χώρας και το βράδυ έδωσε το “παρών” στο πάρτι του "Ρυθμού 94,3" στο club Mo στο Αργάσι, όπου μίλησε και φωτογραφήθηκε με όλους όσοι της το ζήτησαν! Ανήμερα τον 15αυγουστο και τρεις ώρες πριν από τη συναυλία ήρθε στο σταθμό για τη συνέντευξη. Ήταν πολύ καλή με όλους, απάντησε σε όποια ερώτηση και αν της έκανα και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί μας."

H συναυλία της Νατάσας στη Ζάκυνθο συγκέντρωσε 3.000 κόσμο. Η ίδια αναχώρησε χθες το μεσημέρι για τον επόμενο σταθμό των εμφανίσεων της.   

Λίγες ημέρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου 11 Αυγούστου, βρέθηκε στη Ρόδο για άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση της στο club "Paradiso" στην παραλία της Καλλιθέας. Η Νατάσα στον περιορισμένο ελεύθερό της χρόνο έκανε τις βουτιές της στο "Rodos Palace", όπου και διέμεινε, και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μία βόλτα στην παλιά πόλη της Ρόδου.

Δείτε αποσπάσματα από την εμφάνισή της στη Ρόδο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR