counter

Η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη του Θέμου, έλυσε την παρεξήγηση με τον Βαγγέλη Περρή και αποκάλυψε την ηλικία της: "Είμαι 5..." (Video)

Η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη του Θέμου, έλυσε την παρεξήγηση με τον Βαγγέλη Περρή και αποκάλυψε την ηλικία της: "Είμαι 5..." (Video)
Η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη του Θέμου, έλυσε την παρεξήγηση με τον Βαγγέλη Περρή και αποκάλυψε την ηλικία της: "Είμαι 5..." (Video)

 ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΎ

Ευδιάθετη, χαμογελαστή και κυρίως αποκαλυπτική ήταν η Ναταλία Γερμανού στο "Όλα μπάχαλο". Η παρουσιάστρια του "Μες την καλή χαρά" ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στο Θέμο Αναστασιάδη και είπε πολλά!

Με αφορμή την παρουσία της στο "Dancing with the stars" η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στην πρώην συνεργάτιδά της Έλενα Παπαβασιλείου.

"Η Έλενα, ήταν θεά στο show της Κυριακής. Και μάλιστα, όταν βρεθήκαμε στο καμαρίνι, της είπα ότι θα της στείλω τόση θετική ενέργεια που δεν θα είναι καν προτεινόμενη για αποχώρηση. Και δεν ήταν. Και το εννοούσα. Στη ζωή μου! Γιατί ξέρεις πόσο παρτάκιας είμαι".

Και έκανε και μια φοβερή αποκάλυψη: "Την ήθελα και φέτος να είναι στο "Μες την καλή χαρά". Για ποιο λόγο δεν ήταν, έχω κάποιες υποψίες αλλά δεν μπορούμε να τις συζητήσουμε ενώπιον κοινού. Θα το ήθελα πάρα πολύ, γιατί περάσαμε καλά και όπως έχω ξαναπεί, της "χρωστάμε" την μεγάλη άνοδο της τηλεθέασης στο ανδρικό κοινό".

Φωτογραφία από το backstage της εκπομπής "ΟΛΑ μπάχαλο φέτος".ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Στην ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη αν έχει δεχτεί προτάσεις γάμου μέσω twitter, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως: "Ναι, έχουν γίνει, αλλά φαντάζομαι ότι έκαναν πλάκα οι άνθρωποι, δεν το εννοούσαν, γιατί δεν με ξέρουν. Αν με γνώριζαν έστω για μια εβδομάδα, θα καταλάβαιναν. Δεν είμαι και το πιο εύκολο άτομο, ρώτα όσους πέρασαν από τη ζωή μου. Δεν είμαι σαδίστρια, ούτε μαζοχίστρια. Έχω υπάρξει στο παρελθόν. Μου άρεσαν τα κακά παιδιά, κι όταν έβρισκα ένα καλό παιδί, κακό ήθελα να το κάνω. Ήταν γραφικότητες όμως, και το κατάλαβα όταν μεγάλωσα. Αυτό που μετράει στη ζωή, είναι να βρεις έναν καλό άνθρωπο και να έχεις μια υγιή σχέση".

Συνεχίζοντας την "πλάκα" με τον Βαγγέλη Περρή και την ηλικία της, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως είναι μεγαλύτερη απο τον συμπαρουσιαστή του Θέμου Αναστασιάδη, μόνο τέσσερα χρόνια.

Βαγγέλης Περρής είναι 49 χρονών και εγώ είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή του. Δεν παρεξηγούμαι με όσα λέει κατά καιρούς για μένα ο Βαγγέλης, κι όσες φορές έχει θυμώσει λίγο παραπάνω μαζί μου για κάτι, είχε δίκιο".

Και τότε εκείνος, βρήκε την ευκαιρία να της θυμίσει πως: "Μια ημέρα στην εκπομπή σου, σήκωσες το χέρι, το έκανες σαν όπλο και αυτοπυροβολήθηκες. Γιατί το έκανες;"

"Διότι δεν δούλευαν τα ακουστικά μας στο studio εκείνη τη στιγμή" απάντησε η παρουσιάστρια. " Άλλα άκουγα εγώ, άλλα έλεγαν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… και γενικώς ήταν ένα μπάχαλο. Όταν της ζήτησα να σηκωθεί για τη μόδα, μου λέει είμαι ήδη όρθια, πέρασε από μπροστά μου στο πλάνο και γενικώς είχαμε μπερδευτεί. Και το έκανα, δείχνοντας ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε".

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR