counter

H Nάντια Μπουλέ απαντά για το αν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (Video)

H Nάντια Μπουλέ απαντά για το αν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (Video)
H Nάντια Μπουλέ απαντά για το αν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (Video)

Νάντια Μπουλέ

Στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 παραχώρησε συνέντευξη η Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια μίλησε τόσο για τα νέα της επαγγελματικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού όσο και για τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό στους κύκλους της showbiz και την θέλουν και πάλι ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η Νάντια Μπουλέ και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γνωρίστηκαν το 2007 και ήταν μαζί για ένα χρόνο.

Οι παρουσιαστές εθεάθησαν πριν από λίγες μέρες στο κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος και διασκέδασαν μαζί έχοντας φίλους τους στο πλευρό τους. Οι συνομιλίες τους καθ’όλη την διάρκεια της βραδιάς και το ζεστό κλίμα ανάμεσά τους έφεραν τις φήμες επανασύνδεσης για τις οποίες έδωσε απάντηση η Νάντια Μπουλέ μέσα από το Πρωινό.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής για το αν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο εκείνη απάντησε: "Τον Δημήτρη τον αγαπώ πολύ και τον εκτιμάω και νομίζω ότι και τα δικά του συναισθήματα είναι αντίστοιχα, αλλά ας μην το συνεχίσουμε. Ήμασταν σε ένα κοινό τραπέζι, σε κοινή παρέα, οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές έτσι κι αλλιώς αλλά το θέμα τελειώνει εκεί." Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Θα ήθελα να με κλέψει ένας μεγάλος έρωτας" με τον δημοσιογράφο να την ρωτά αν είναι μόνη. Εκείνη απάντησε: "Για να σου λέω ένας μεγάλος έρωτας θα ήθελα.."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR