counter

Η μυστική βάφτιση της κόρης της Σάντυς Κουτσοσταμάτη. Τι λέει η ίδια στο FTHIS.GR

Η μυστική βάφτιση της κόρης της Σάντυς Κουτσοσταμάτη. Τι λέει η ίδια στο FTHIS.GR
Η μυστική βάφτιση της κόρης της Σάντυς Κουτσοσταμάτη. Τι λέει η ίδια στο FTHIS.GR

Σάντυ Κουτσοσταμάτη


Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Κάτω από άκρα μυστικότητα βάφτισε η Σάντυ  Κουτσοσταμάτη την σχεδόν ενός έτους κόρη της την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη!  

Η όμορφη ψυχολόγος αποφάσισε με το σύζυγό της Δημήτρη Εμμανουηλίδη, να βαφτίσουν το παιδί τους με διακριτικότητα και λίγους καλεσμένους- μόλις 50 άτομα. Όσοι παρευρέθηκαν στο μυστήριο ήταν άνθρωποι απο το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στο FTHIS.GR εξήγησε τους λόγους της κλειστής βάφτισης: "Ο μόνος λόγος είναι ότι δεν θέλαμε να ταράξουμε το παιδάκι. Θέλαμε να είναι ήρεμη και να απολαύσουμε κι εμείς κάθε στιγμή του μυστηρίου"

Η βάφτιση έγινε 14 μήνες μετά τον γάμο τους στη Θεσσαλονίκη, την εποχή που η Σάντυ ήταν έγκυος στην κόρη της.

 Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Έτσι, την περασμένη Κυριακή στη μία το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης η μικρή πήρε το όνομα Ιωάννα, με νονά την κουμπάρα του ζευγαριού και πολύ στενή τους φίλη, Φωτεινή Τσολάκη.

Αμέσως μετά, ακολούθησε δεξίωση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όπου στήθηκε μπουφές για τους προσκεκλημένους. Την οργάνωση του μυστηρίου και της δεξίωσης είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η νονά της μικρής, που ήθελε να είναι όλα τέλεια για την ημέρα εκείνη.

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας Δημήτρης Εμμανουηλίδης θέλουν πολύ ένα δεύτερο παιδί. Όπως είπε στο FTHIS.GR η όμορφη ψυχολόγος: "Θέλουμε ένα ακόμη παιδάκι αλλά η Ιωάννα δεν έχει γίνει ακόμη ενός. Στις 6 Οκτωβρίου θα σβήσει το πρώτο της κεράκι". Σε ερώτηση μας αν θα επιστρέψει τηλεοπτικά η ίδια απάντησε: " Δεν συζητάω κάτι γιατί ακόμη θηλάζω και είναι πολύ δύσκολο να αφήσω την Ιωάννα. Θέλω να απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ τις στιγμές μαζί της".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR