counter

Η Μπίλι Τζόε μιλάει για τον ξυλοδαρμό της: Γιατί ανακάλεσε τη μήνυση σε βάρος του 39χρονου;

Δύσκολες στιγμές πέρασε αυτές τις ημέρες η Μπίλι Τζόε, η οποία καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε βάναυσα το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι, από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερό της άνδρα, ο οποίος ήταν μάλιστα συμμαθητής του γιους της.

Ο ίδιος την πολιορκούσε στενά τους τελευταίους μήνες για να υποκύψει στον έρωτά του, ωστόσο εκείνη τον απέρριπτε.

Η σχεδιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση της.

Η Μπίλι Τζόε με αφορμή αυτό το βίαιο ξέσπασμα πήρε την απόφαση να μετακομίσει σε άλλη περιοχή για να απαλλαγεί.

Η ίδια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφαση της να ανακαλέσει τη μήνυση εναντίον του άντρα που την ξυλοκόπησε, αλλά και να τον συγχωρέσει «Έκανα ανάκληση γιατί δεν πιστεύω στο σωφρονιστικό σύστημα. Νομίζω ότι πρέπει να είναι και πάλι κοντά του η ψυχοθεραπεύτρια που τον παρακολουθούσε. Εγώ δεν είμαι εκδικητική… Είδα μια μάνα που με εκλιπαρούσε, τη λυπήθηκα… Εγώ πήγα για αναβολή, αλλά επηρεάστηκα από τη μητέρα του που με παρακάλεσε να πάρω πίσω τη μήνυση…», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο με την συνάντηση τους έξω από το δικαστήριο και στο οποίο απεικονίζονται να λογομαχούν μπροστά στον κόσμο
Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR