counter

Η Μπέτυ Κουράκου γιόρτασε τα γενέθλια της με τον αγαπημένο της Dj Kas

Η Μπέτυ Κουράκου γιόρτασε τα γενέθλια της με τον αγαπημένο της Dj Kas
Η Μπέτυ Κουράκου γιόρτασε τα γενέθλια της με τον αγαπημένο της Dj Kas

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Μπέτυ Κουράκου την Κυριακή 10 Νοεμβρίου σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Το νεαρό μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλια της έχοντας κοντά της μόνο καλούς και εκλεκτούς φίλους της.

Από το πλευρό της δεν έλειπε και ο DJ Kas με τον οποίο είναι μαζί τον τελευταίο καιρό. Η Μπέτυ Κουράκου βρήκε αυτό που έψαχνε στην αγκαλιά του γνωστού DJ που ήδη έχει συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της hip hop και pop μουσικής.

Μετά από τις περιπέτειες που είχε η σχέση της με τον ποδοσφαριστή Μario Βalotelli, μιας και οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις τους ήταν αλλεπάλληλες, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστό δρόμο τον περασμένο Μάιο. Ο χωρισμός τους ήταν οριστικός και το γνωστό μοντέλο δεν άργησε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να αφεθεί στα χέρια του νέου συντρόφου της, Dj Kas.

Η Μπέτυ Κουράκου χαμογελαστή και ευδιάθετη φορώντας ένα στενό σύνολο σε μπορντό και μαύρες αποχρώσεις υποδέχτηκε τους καλεσμένους της για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας. Ο αγαπημένος της DJ Kas δεν την άφηνε στιγμή από τα μάτια του. Το νεαρό μοντέλο έδειχνε να απολαμβάνει την ημέρα των γενεθλίων της.

Το παρών στα γενέθλια της Μπέτυς Κουράκου έδωσαν και οι καλοί της φίλοι, ο Oge και η Άρτεμις Αστεριάδη που πόζαραν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό κρατώντας την τούρτα της εορτάζουσας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR