counter

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε βραδινή της έξοδο στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης!

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε βραδινή της έξοδο στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης!
Η Μπέττυ Μαγγίρα σε βραδινή της έξοδο στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης!

Στο θέατρο Παλλάς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την έγκυο Μπέττυ Μαγγίρα το βράδυ του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου.

Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, εμφανίστηκε στο θέατρο με άψογο στυλ δείχνοντας ότι δεν πτοείται από την προχωρημένη της εγκυμοσύνη και φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια του outfit της που για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έσπευσε να απολαύσει την παράσταση "Sugar – Μερικοί το προτιμούν καυτό" στην οποία πρωταγωνιστούν με επιτυχία οι: Ζέτα Μακρυπούλια, Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Ζουγανέλης και Θοδωρής Αθερίδης και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα maxi μαύρο ριχτό φόρεμα και ένα αμάνικο γούνινο γιλέκο. Τα κιλά εγκυμοσύνης που έχουν επιφορτίσει την σιλουέτα της, ελάχιστα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της, περιμένει και πάλι κοριτσάκι. Η μικρή κόρη της Ανδριάνα που διανύει τον τέταρτο χρόνο ζωής της περιμένει και εκείνη με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειας και η Μπέττυ Μαγγίρα δείχνει ότι βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες και γεμάτες από όμορφα συναισθήματα περιόδους της ζωής της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR