counter

Η Μπέττυ Μαγγίρα "ανοίγει τα χαρτιά της" στο FTHIS.GR: "Έχω καταθέσει πρόταση για εκπομπή και..."

Η Μπέττυ Μαγγίρα "ανοίγει τα χαρτιά της" στο FTHIS.GR: "Έχω καταθέσει πρόταση για εκπομπή και..."
Η Μπέττυ Μαγγίρα "ανοίγει τα χαρτιά της" στο FTHIS.GR: "Έχω καταθέσει πρόταση για εκπομπή και..."

Μπέττυ Μαγγίρα

Από τον Οδυσσέα Μητσόπουλο

Μπορεί οι υποχρεώσεις της στο «YFSF» να έχουν τελειώσει με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έχει οργανώσει από τώρα τα νέα της επαγγελματικά βήματα για την ερχόμενη σεζόν. Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στο FTHIS.GR για τα σχέδια της, αλλά και για πως αντιμετώπισε ο σύζυγος της ,Δημήτρης Μάζης, την απόφαση της να ανέβει στο θεατρικό «σανίδι».

-Σε πρόσφατες δηλώσεις σου αποκάλυψες ότι είσαι έτοιμη να παίξεις σε musical. Περί τίνος πρόκειται;

Είναι μια νέα θεατρική δουλειά του διδύμου Ρέππα - Παπαθανασίου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα περίπου στα μέσα Οκτωβρίου σε ιστορικό θέατρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα έργο που έχουν γράψει οι Ρέππας - Παπαθανασίου και το οποίο θα ανέβει με ένα μεγάλο θίασο καταξιωμένων ηθοποιών. Χαίρομαι πολύ που θα έχω έναν από τους βασικούς ρόλους.

-Δεν σε αγχώνει το γεγονός ότι το musical έχει μεγάλες απαιτήσεις από σένα, τόσο χορευτικές όσο και φωνητικές;

Θα έλεγα ότι είμαι δημιουργικά αγχωμένη, διότι πιστεύω ότι με την καθοδήγηση των Ρέππα – Παπαθανασίου όλα θα λειτουργήσουν έτσι όπως πρέπει. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να έχω ζήσει την έκθεση, είτε μέσω των show που κάναμε με την Ματθίλδη είτε μέσω της παρουσίασης της Eurovision, ωστόσο πρώτη φορά θα ανέβω ουσιαστικά στο θεατρικό σανίδι.

-Μετά την λήξη του «YFSF» είχες άλλες προτάσεις για δουλειά;

Ναι μετά το παιχνίδι δέχτηκα άλλες δύο προτάσεις για αμιγώς θεατρικές δουλειές και ευχαριστώ πολύ αυτούς που με σκέφτηκαν. Απλά το musical είναι κάτι που το ήθελα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και νιώθω πολύ τυχερή που επιτέλους θα το πραγματοποιήσω.

-Πρόταση για να επιστρέψεις την τηλεόραση έχεις δεχτεί;

Όχι είναι η αλήθεια, όμως έχω καταθέσει μια δική μου ιδέα σε ένα κανάλι με συγκεκριμένο concept και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.

-Σε τι στάδιο βρίσκονται τώρα αυτές οι συζητήσεις; Μιλάμε για καθημερινή ή εβδομαδιαία εκπομπή;

Προς το παρόν έχουν «παγώσει», λόγω των υποχρεώσεων που θα έχω στο musical. Η ιδέα που έχω καταθέσει αφορά σε εβδομαδιαία εκπομπή, αλλά λόγω του θεάτρου νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να την πραγματοποιήσω. Ακόμη και μια εβδομαδιαία εκπομπή έχει πολλές ημέρες γυρισμάτων και μοντάζ εντός της εβδομάδας και δεν νομίζω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.

-Ο Δημήτρης πως αντέδρασε όταν του ανακοίνωσες ότι θα παίξεις σε musical;

Χάρηκε πάρα πολύ γιατί γνώριζε πόσο πολύ το αγαπάω το συγκεκριμένο είδος! Μένει να δούμε πως θα ρυθμίσουμε το ωράριο των κοριτσιών για να προλαβαίνουμε και τις δουλειές μας και να έχουμε προσωπικό χρόνο με τα παιδιά. Πιστεύω πως με σωστό προγραμματισμό θα τα καταφέρουμε!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR