counter

Η Μιμή Ντενίση "καρφώνει" τη Νατάσα Θεοδωρίδου: "Δε φέρθηκε σωστά. Έφυγε από την παράσταση γιατί..."

Η Μιμή Ντενίση "καρφώνει" τη Νατάσα Θεοδωρίδου: "Δε φέρθηκε σωστά. Έφυγε από την παράσταση γιατί..."
Η Μιμή Ντενίση "καρφώνει" τη Νατάσα Θεοδωρίδου: "Δε φέρθηκε σωστά. Έφυγε από την παράσταση γιατί..."

Ντενίση

Στο περιοδικό '"ΟΚ!" και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση μιλώντας τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την παράσταση "Σμύρνη μου αγαπημένη" στην οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει από την ερχόμενη σεζόν. Μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση σχολίασε και το τέλος της επικείμενης συνεργασία της στην ίδια θεατρική παράσταση με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως είχε ανακοινωθεί, ήταν ανάµεσα στους συντελεστές της παράστασης. Τι µεσολάβησε και δεν θα συµµετέχει τελικά; ∆ιαφώνησε µε την παραγωγή στα οικονοµικά.

-εν είχε συµφωνήσει την αµοιβή της πριν ανακοινωθεί ότι θα εµφανίζεται στην παράσταση; Όταν ανακοινώθηκε το όνοµά της, είχε κουβεντιάσει µε το Ίδρυµα για την αµοιβή της. Τώρα, τι µεσολάβησε, ή τι σκέφτηκε και αποφάσισε ξαφνικά να ζητήσει περισσότερα από αυτά που είχε συµφωνήσει, είναι κάτι που θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Επειδή δεν ασχολούµαι καθόλου µε το κοµµάτι της παραγωγής, δεν µπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αυτό που µπορώ να πω µε σιγουριά είναι ότι δεν διαφώνησε µαζί µου σε κάτι. Εµείς µιλήσαµε για το έργο, της άρεσε πάρα πολύ αυτό που της ζητήθηκε να κάνει και εξακολουθώ να λέω ότι µου είναι συµπαθής και ότι µου αρέσει πολύ η φωνή της.

-Θεωρείς αντιεπαγγελµατική τη συµπεριφορά της; Αν µιλήσουµε αυστηρώς επαγγελµατικά, πέραν της συµπάθειας που της έχω, δεν φέρθηκε σωστά. Προφανώς της φάνηκαν λίγα τα χρήµατα του θεάτρου, τα οποία σε καµία περίπτωση δεν συγκρίνονται µε αυτά που παίρνουν οι τραγουδιστές. Ίσως της φάνηκε µεγάλο το διάστηµα των παραστάσεων, αλλά αυτά ήταν πράγµατα που γνώριζε από την αρχή. Πάντως δεν ξέρω ακόµα ποια τραγουδίστρια θα επιλέξουµε, αλλά θεωρώ ότι θα είναι πολύ θετικό για την καριέρα της να συµµετέχει σε µία παράσταση, όπου η βραβευµένη ορχήστρα Εστουδιαντίνα θα είναι επί σκηνής και θα παίζει ζωντανά.

-Έχετε επανασυνδεθεί µε τον Σωτήρη Πολύζο; Ο Σωτήρης είναι µέλος της οικογένειάς µου. Και να µην ξαναπαντρευτώ έχω τον Σωτήρη που λατρεύει την κόρη µου, έρχεται στο σχολείο της να τη δει όταν τραγουδάει και θα µε στηρίξει όταν θα χρειαστώ τη βοήθειά του.

- Λένε πολλοί πως όταν ραγίζει το γυαλί, δύσκολα ξανακολλάει. Μα δεν ράγισε κανένα γυαλί ανάµεσα στον Σωτήρη και εµένα. Ποτέ δεν ήµασταν σε απόσταση. Παντρευτήκαµε, διαπιστώσαµε στην πορεία ότι δεν µπορούσε να είναι σωστός αυτός ο γάµος όταν ο ένας µένει στην Αθήνα και ο άλλος στον Βόλο, και γι' αυτό χωρίσαµε.

-Μετανιώνεις που χωρίσατε;  Όχι. ∆εν θεωρώ ότι παίζει και κανένα ρόλο το χαρτί του γάµου ή του διαζυγίου. Αν θέλουµε να ξαναείµαστε µαζί, θα το κάνουµε.

-Θα ζηλέψεις αν µπει ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή του; Κάτσε να µπει πρώτα και βλέπουµε.                 

Διαβάστε πειρσσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

coverOK454

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR