counter

Η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ψάχνει να βρει τον πρίγκιπά της!

Η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ψάχνει να βρει τον πρίγκιπά της!
Η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ψάχνει να βρει τον πρίγκιπά της!

 Θεοδώρα

Την κρυφή επιθυμία της να βρει τον… πρίγκιπά της και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια εξέφρασε σε συνέντευξή της στο Ισπανικό περιοδικό "Yo Dona" η πριγκίπισσα Θεοδώρα. Φανερά αδυνατισμένη και λαμπερή, η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μίλησε για το μεγάλο της επαγγελματικό όνειρο, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση για την πρώτη της επαφή με την Ελλάδα.

"Θέλω να κάνω οικογένεια. Όπως κάθε γυναίκα, ονειρεύομαι και εγώ τον γοητευτικό πρίγκιπα, με τη μεταφορική έννοια της λέξη" τονίζει η Θεοδώρα, σημειώνοντας  παράλληλα ότι συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα της να πετύχει το όνειρό της, στόχος που άρχισε να γίνεται… ορατός με τη συμμετοχή της στη σειρά "Τόλμη και Γοητεία".

"Τρεις φορές την εβδομάδα προσπαθώ να περνάω από οντισιόν θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Όταν είμαι σπίτι στέλνω βιογραφικά σε παραγωγές που με ενδιαφέρουν.  Αν είναι η τυχερή μου μέρα καταφέρνω να περάσω από μία οντισιόν", είπε

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα μίλησε και για την πρώτη φορά που επισκέφθηκε την Ελλάδα: "Θυμάμαι αυτό το ταξίδι με πολλή συγκίνηση και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν μόλις 10 χρονών και ήταν μία έκπληξη για μένα" λέει και καταλήγει: "Με τον Φίλιππο, τον μικρότερο αδελφό μου, δεν γνωρίζαμε τίποτα μέχρι που μας το είπαν μία ημέρα πριν ταξιδέψουμε. Ήταν ένα πολύ συναισθηματικό ταξίδι για όλους μας. Μου άρεσε που περπατούσαμε στο δρόμο και αναγνώριζαν όλοι τους γονείς μου. Ήταν καταπληκτικά".     

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR