counter

Η μητέρα υποψήφιας για Όσκαρ, εγκατέλειψε άνδρα και 7 παιδιά, για να ζήσει με γυναίκα

Η μητέρα υποψήφιας για Όσκαρ, εγκατέλειψε άνδρα και 7 παιδιά, για να ζήσει με γυναίκα
Η μητέρα υποψήφιας για Όσκαρ, εγκατέλειψε άνδρα και 7 παιδιά, για να ζήσει με γυναίκα

Έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές ιστορίες για μαμάδες που αφήνουν την οικογένεια και τα παιδιά τους για να φύγουν με κάποιον άλλο άντρα και να ζήσουν μακριά τους. Αλλά είναι από τις λίγες φορές που ακούμε ότι μια μαμά παράτησε τα παιδιά της για να φύγει με μια άλλη γυναίκα και να ζήσει τον έρωτα της ανενόχλητη.

Η Amy Adams, η οποία λίγες μέρες πριν, βρέθηκε κοντά στην πηγή αλλά δε γεύτηκε το νερό της, καθώς έχασε το Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου από την Cate Blanchett, κρύβει μια περίεργη ιστορία πίσω από το λαμπερό και εκτυφλωτικό της χαμόγελο.

H Αmy Adams που έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές για το υποκριτικό της ταλέντο και οι δουλειές της διαδέχονται η μια την άλλη, δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο με την προσωπική της ζωή. Κι όμως, μια πολύ δραματική ιστορία όσον αφορά τη μαμά της, είδε το φως της δημοσιότητας.  

Η παρ’ ολίγον βραβευμένη με Oscar ηθοποιός είναι το τέταρτο παιδί μιας οικογένειας με 7 συνολικά παιδιά. Η νεαρή ηθοποιός γεννήθηκε στην Ιταλία, και όταν ήταν 11 χρονών μετακόμισε με την οικογένεια της στο Colorado αφού ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός. Κάπου εκεί ήταν όταν η μητέρα της εγκατέλειψε την οικογένειά της για να ζήσει τον έρωτα της με μια γυναίκα, αδιαφορώντας για το τι θα απογίνουν τα παιδιά της.

Αυτό που σίγουρα κανείς δεν περίμενε είναι ότι η ζωή της Amy Adams έγινε ακόμη πιο δύσκολη και θλιβερή όχι μόνο γιατί μεγάλωσε χωρίς τη μαμά της αλλά και γιατί ο μπαμπάς της αναγκάστηκε να τη στείλει να μείνει με φιλικές οικογένειες.

Ο πατέρας της διάσημης ηθοποιού δε μπόρεσε προφανώς να αντεπεξέλθει με τα 7 παιδιά και αποφάσισε να στείλει κάποια από αυτά να ζήσουν με φιλικές οικογένειες λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η ίδια η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι συνήθιζε να κλαίει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί. Πόσο θλίψη μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα πρόσωπο που εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με κοσμήματα και φορέματα αξίας φορώντας το πιο λαμπερό χαμόγελο;  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR