counter

Η μητέρα του Ηρακλή από το GNTM μιλάει για το γιο της: “Πιστεύω ότι θα κερδίσει”

Η μητέρα του Ηρακλή από το GNTM μιλάει για το γιο της: “Πιστεύω ότι θα κερδίσει”
Η μητέρα του Ηρακλή από το GNTM μιλάει για το γιο της: “Πιστεύω ότι θα κερδίσει”

Ο τρίτος κύκλος του GNTM ξεκίνησε και ένα από τα μοντέλα που έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσουν το ενδιαφέρον κριτών και κοινού είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Το πρωί της Πέμπτης η 42χρονη μητέρα του Ηρακλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου” και στον Ισίδωρο Φίκαρη για το γιο της και για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων.

«Κάποιες φορές ο κόσμος λέει πως είμαστε αδέρφια, δεν πιστεύουν ότι είμαι μαμά του. Ο Ηρακλής έχει τα ίδια μάτια με τα δικά μου. Όταν μου είπε ότι θέλει να πάει στο GNTM, συμφώνησα και του είπα να συμπληρώσει την αίτηση.», είπε αρχικά.

Η μητέρα του δεν γινόταν να μην σχολιάσει και τη γυμνή φωτογράφιση του γιου της: “Μου φάνηκε μια χαρά απλά για το μόνο που αγχώθηκα ήταν γιατί ξέρω ότι είναι ντροπαλός και σεμνός”.

 “Είμαι περήφανη για το παιδί μου, Έβαλα τα κλάματα. Περιμένω με ανυπομονησία κάθε εκπομπή. Παρακολουθώ κάθε λέξη του, κάθε του βλέμμα η καρδιά μου ραγίζει για εκείνον. Και βέβαια πιστεύω ότι θα κερδίσει. Για μένα είναι ήδη νικητής. Τον παρακολουθούν συγγενείς από τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Λευκορωσία και όλοι τον στηρίζουν”, πρόσθεσε σε όλα σημείο της συνέντευξής της. 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η μητέρα του Ηρακλή από το GNTM

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR