counter

"Η μεσημεριάτικη νύφη, οι βουβές πανελίστριες & οι προσπάθειες να διασκεδάσει η "βασίλισσα""

"Η μεσημεριάτικη νύφη, οι βουβές πανελίστριες & οι προσπάθειες να διασκεδάσει η "βασίλισσα""
"Η μεσημεριάτικη νύφη, οι βουβές πανελίστριες & οι προσπάθειες να διασκεδάσει η "βασίλισσα""

 ΜΕΝΕΓΑΚΗ - ΓΡΑΜΜΕΝΗ

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, η δημοσιογράφος της εφημερίδας "Το Βήμα", ήταν "κολλημένη" στην τηλεόραση για να παρακολουθήσει τις μεγάλες… πρεμιέρες, με τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο και τον ήχο στη διαπασών! Η δημοσιογράφος είχε πάρει θέση "μάχης" μπροστά στη μικρή οθόνη για να δει τα νέα (;) τηλεοπτικά προγράμματα, μεταξύ των οποίων, τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη και της Ναταλίας Γερμανού!

Και ποιά ήταν η πρώτη της αίσθηση; "Ποδαρικό, κολλημένοι στις παλιές τους συνήθειες, έκαναν οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Δυστυχώς το συγκεκριμένο τηλεοπτικό είδος αρνείται να απεμπλακεί από τον κακό εαυτό του και επιμένει στα ίδια άστοχα θέματα απλώς καμουφλαρισμένα”. Αυτή ήταν η εικόνα που αποκόμισε.

Στο άρθρο της "Σαν να μην πέρασε μια μέρα", δίνει όλο το ρεπορτάζ με τα τηλεοπτικά "συν και πλην" που εντόπισε το κριτικό της μάτι!

Γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη:

“Κορυφαίο δείγμα, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη “Ελένη” με την οικοδέσποινα ντυμένη νύφη μεσημεριάτικα, να ακκίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που συνηθίζει εδώ και χρόνια με το πάνελ της και να αναλώνεται σε θεματικές ενότητες πανομοιότυπες με αυτές του παρελθόντος.

Με την Κατερίνα Ζαρίφη να κατασπαταλά το πηγαίο χιούμορ της προκειμένου να διασκεδάσει η "βασίλισσα", με τραγουδιστές για κλάματα -Κώστας Μαρτάκης, να τραγουδά ανόητα σουξέ playback-, και συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων όπως αυτή που έλαβε χώρα με σημείο αναφοράς το ροζ μυθιστόρημα "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι". Το εν λόγω μπέστ σέλλερ μάλιστα η κυρία Μενεγάκη διατυμπάνισε με περηφάνια πως το διάβασε αφιερώνοντας μιάμιση μέρα εν μέσω θέρους, αποδεικνύοντας άθελά της πως για να κάνεις καριέρα στην ελληνική τηλεόραση απαιτούνται άλλα προσόντα και όχι η παιδεία, αφού το διάβασμα συνιστά ... γεγονός!

Στα συν της εκπομπής η μαγειρική ενότητα με τον Βασίλη Καλλίδη με πρόθεση εξορθολογισμού του κόστους στην κουζίνα (...) Νωρίς ακόμη να αξιολογηθούν οι νέες πλην όμως βουβές πανελίστριες της εκπομπής. Κορυφαία στιγμή του προγράμματος η τοποθέτηση στέμματος -σε χτενάκι- στην κρεπαρισμένη κώμη της παρουσιάστριας, η οποία λειτούργησε αποκαλυπτικά για την αίσθηση και την διάθεσή της σε σχέση με τον ρόλο της στο τηλεοπτικό στερέωμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομάδα του "Μες στην καλή χαρά". Μόνο που εδώ η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού είναι προσγειωμένη, απλή και πολύ πιο άμεση. Θετική η ένταξη του Παναγιώτη Χατζηδάκη, ακατανόητη η επιμονή της παραγωγής να συντηρεί μονίμως ένα απλά όμορφο κορίτσι στον καναπέ σε ρόλο "γλάστρας". Αν δεν απατώμαι άλλωστε η κυρία Ευαγγελία Αραβανή που καλύπτει την συγκεκριμένη θέση, τα τελευταία χρόνια απασχολεί την δημοσιότητα με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στην Ψαρρού ενώ η προηγούμενη τηλεοπτική εμφάνιση της έχει ξεχαστεί προς όφελός της".

Στο τέλος του άρθρου, σημειώνεται οτι: " Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως παρά το ότι η εκπομπή "Ελένη" έκανε πρεμιέρα, ηττήθηκε σε τηλεθέαση από την εκατοστή επανάληψη της κωμικής σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης" στον ANT1".

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR