counter

“H Μενεγάκη είναι η τηλεοπτική περίπτωση που θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές ΜΜΕ”

“H Μενεγάκη είναι η τηλεοπτική περίπτωση που θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές ΜΜΕ”
“H Μενεγάκη είναι η τηλεοπτική περίπτωση που θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές ΜΜΕ”

H Ελένη Μενεγάκη αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση αφού τα τελευταία 30 χρόνια δεν έφυγε ποτέ από το προσκήνιο καταφέρνοντας να χτίσει μια ξεχωριστή σχέση με τους τηλεθεατές της.

Τώρα, που η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» αποφάσισε να κάνει μια παύση, πολλοί πρώην και νυν συνεργάτες της θυμούνται μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους μαζί της καθώς και όσα κέρδισαν από τη συνεργασία τους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, μιλώντας στην εφημερίδα Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου ανέφερε: «Αυτές τις μέρες μίλησα πολύ γι’ αυτήν… Τη δική μου Ελένη. Και είναι ενδεικτικό ότι, λέγοντας Ελένη, δεν χρειάζεται να πω Μενεγάκη. Γιατί η Ελένη έγινε για το κοινό σήμα κατατεθέν. Γι’ αυτό και η προσωρινή παύση της έριξε το σύστημα. Εγώ έζησα μαζί της τα πάντα. Φωτεινά, πιο σκοτεινά, χαμογελαστά, δακρύβρεχτα, όλα. Όμως, αυτό που πάντα λέω είναι ότι είναι δύσκολο να αναδειχθείς δίπλα σε ένα τόσο λαμπερό πλάσμα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν είναι ιδιαιτέρως γενναιόδωρο και η Ελένη ήταν. Σε άφηνε να πάρεις χώρο και χρόνο και ήξερε να σου βγάζει πράγματα που γίνονταν μετά χαρακτηριστικά σου. Είναι η πιο ξεχωριστή τηλεοπτική περίπτωση και θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές ΜΜΕ σε σχέση με την ψυχαγωγία. Εγώ θα την ευχαριστώ πάντα και θα κρατάω στη μνήμη μου τις βραδιές μακριά από τα φώτα, τα κρασάκια μας».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR